- Reaksiyon skoru
- 11
selamlar full beyaz bir setupa sahibim. alalı 8 ay oldu daha ama fanların yanları vs full toz öbeği olmuş sizce kaç ayda yada yılda temizlenmesi lazım bilgisayarın ?
temizleyin hocam minimum 6 ayda birselamlar full beyaz bir setupa sahibim. alalı 8 ay oldu daha ama fanların yanları vs full toz öbeği olmuş sizce kaç ayda yada yılda temizlenmesi lazım bilgisayarın ?
hocam 6 ay çok az değilmi macun parası dayanmaztemizleyin hocam minimum 6 ayda bir
sigara felan kullanmıyorum normal apartmanda oturuoyrom ama görsen dersinki 5 senemi oldu alalı bilgisayarı. aslında aklımda ağustos gibi temizlemek vardıHocam yaşadığın yere göre değişir tozlu bir yerde yaşıyorsan en kötü 6 aya bir temizlemen lazım bence. işlemci termal macun genelde senede 1 değişiyor ama onu da 8 9 aya bir değişmesi lazım minimum
6 ayda kuruyor zaten en sağlıklısı böylehocam 6 ay çok az değilmi macun parası dayanmaz
Beyaz ise toz temizliğini gerekirse her 2 3 ayda bir yap termal bakımını 6-12 ay arası yapsan yeterli olurhocam 6 ay çok az değilmi macun parası dayanmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sigara felan kullanmıyorum normal apartmanda oturuoyrom ama görsen dersinki 5 senemi oldu alalı bilgisayarı. aslında aklımda ağustos gibi temizlemek vardı
çüş şuan telefon aldım gırtlağa kadar borcum macun param olunca yaparım temizliiği ozman6 ayda kuruyor zaten en sağlıklısı böyle
Hocam macun 1 sene rahat rahat götürür sıkıntı olmaz ama önerilen 8-9 ay. Beyaz sistem için temizlik biraz zor ne yazıkki en kötü 6 aya bir temizlemen şart tozları çok belli ediyor malumhocam 6 ay çok az değilmi macun parası dayanmaz
sigara felan kullanmıyorum normal apartmanda oturuoyrom ama görsen dersinki 5 senemi oldu alalı bilgisayarı. aslında aklımda ağustos gibi temizlemek vardı
sorma ya macun param çıkınca temizleyecemHocam macun 1 sene rahat rahat götürür sıkıntı olmaz ama önerilen 8-9 ay. Beyaz sistem için temizlik biraz zor ne yazıkki en kötü 6 aya bir temizlemen şart tozları çok belli ediyor malum
hocam 6 aydan sonra kurumaya başlıyor macunlarin ömrü olur bazıları 8 aya kadar çıkar toz temizliğini arkadaşında dediği gibi 2-3 ayda bir yap sistem boğulmasınçüş şuan telefon aldım gırtlağa kadar borcum macun param olunca yaparım temizliiği ozman
zaten fpslerde oynamalar başladı kendini belli ettiriyorhocam 6 aydan sonra kurumaya başlıyor macunlarin ömrü olur bazıları 8 aya kadar çıkar toz temizliğini arkadaşında dediği gibi 2-3 ayda bir yap sistem boğulmasın
bütçen nedir çok anlamam macunlardan fakat bildiğim kaliteli mx-6 vardı o da biraz katıydı sanırımzaten fpslerde oynamalar başladı kendini belli ettiriyor
ne alayım macun
hocam şimdi hiç gerek yok 100 liram bile yok awbütçen nedir çok anlamam macunlardan fakat bildiğim kaliteli mx-6 vardı o da biraz katıydı sanırım