Bilgisayar kaç ayda bir temizlenmeli

patlak kaçıran1

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
11
selamlar full beyaz bir setupa sahibim. alalı 8 ay oldu daha ama fanların yanları vs full toz öbeği olmuş sizce kaç ayda yada yılda temizlenmesi lazım bilgisayarın ?

selamlar full beyaz bir setupa sahibim. alalı 8 ay oldu daha ama fanların yanları vs full toz öbeği olmuş sizce kaç ayda yada yılda temizlenmesi lazım bilgisayarın ?
temizleyin hocam minimum 6 ayda bir

Hocam yaşadığın yere göre değişir tozlu bir yerde yaşıyorsan en kötü 6 aya bir temizlemen lazım bence. işlemci termal macun genelde senede 1 değişiyor ama onu da 8 9 aya bir değişmesi lazım minimum

temizleyin hocam minimum 6 ayda bir
hocam 6 ay çok az değilmi macun parası dayanmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yaşadığın yere göre değişir tozlu bir yerde yaşıyorsan en kötü 6 aya bir temizlemen lazım bence. işlemci termal macun genelde senede 1 değişiyor ama onu da 8 9 aya bir değişmesi lazım minimum
sigara felan kullanmıyorum normal apartmanda oturuoyrom ama görsen dersinki 5 senemi oldu alalı bilgisayarı. aslında aklımda ağustos gibi temizlemek vardı

sigara felan kullanmıyorum normal apartmanda oturuoyrom ama görsen dersinki 5 senemi oldu alalı bilgisayarı. aslında aklımda ağustos gibi temizlemek vardı
Beyaz ise toz temizliğini gerekirse her 2 3 ayda bir yap termal bakımını 6-12 ay arası yapsan yeterli olur

Hocam macun 1 sene rahat rahat götürür sıkıntı olmaz ama önerilen 8-9 ay. Beyaz sistem için temizlik biraz zor ne yazıkki en kötü 6 aya bir temizlemen şart tozları çok belli ediyor malum

çüş şuan telefon aldım gırtlağa kadar borcum macun param olunca yaparım temizliiği ozman
hocam 6 aydan sonra kurumaya başlıyor macunlarin ömrü olur bazıları 8 aya kadar çıkar toz temizliğini arkadaşında dediği gibi 2-3 ayda bir yap sistem boğulmasın

hocam 6 aydan sonra kurumaya başlıyor macunlarin ömrü olur bazıları 8 aya kadar çıkar toz temizliğini arkadaşında dediği gibi 2-3 ayda bir yap sistem boğulmasın
zaten fpslerde oynamalar başladı kendini belli ettiriyor

ne alayım macun

zaten fpslerde oynamalar başladı kendini belli ettiriyor

ne alayım macun
bütçen nedir çok anlamam macunlardan fakat bildiğim kaliteli mx-6 vardı o da biraz katıydı sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,238
Üyeler
184,283
Son üye
ETRANGER
Geri