Çözüldü✓ Bilgisayar kapandı

Yani ahım şahım zorlamadım 1660 Ti ile Gta 5 oynuyordum. 1080P Yüksek ayarlarda. Sadece şundan şüpheleniyorum, kasanın hemen üzerinde çekmece var ve hava akışını engelliyor olabilir biraz
aynen çok ısınmış olabilir bana da oluyor çok ısınınca kapatıyo kendini

PSU ile alakalı sıkıntı olabilir. Marka model nedir psunun
Everest Rampage 600 Watt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rampage PSU Olduğu için.

Parçalar yanmış olabilir.
Kardeşim parçalar yansa tekrar nasıl açayım bilgisayarı

Arkadaşlar nedir yani bu rampage sıkıntısı anlamadım, ben 2 sene boyunca 450 Watt kullandım hiçbir sıkıntısını görmedim. Bildiğimiz 80+ bir PSU şuanki de hani en fazla ne farkı olabilir

Arkadaşlar nedir yani bu rampage sıkıntısı anlamadım, ben 2 sene boyunca 450 Watt kullandım hiçbir sıkıntısını görmedim. Bildiğimiz 80+ bir PSU şuanki de hani en fazla ne farkı olabilir
+80'leri dandik, var mı belli değil. Akım korumaları eksik olanlar zaten Allah'a emanet. 12V'dan düzgün güç veremiyor. Bunlar olmayınca zaten PSU iş görmüyor böyle sıkıntılar ile karşılaşıyoruz veya başka şeyler görüyoruz. GP, Rampage, Frisby hep böyle.

Elektrik hattinizda bir sorun varmı belki ondan olabilir yada psu hatalı üretim olmuş olabilir

80+ yazanların markası fark etmiyor. Kaliteli güç kaynağı istiyorsanız, masraftan kaçmayıp 80+ Bronze veya daha üstünü alacaksınız. Ucuzunu aldım, yıllardır kullanıyorum diyenler var. Sen kullanıyorsun diye, başkası sorun yaşamayacak anlamına gelmiyor. Bu basit bir olay olsaydı, herkes sertifika alırdı herhalde.

80+ yazanların markası fark etmiyor. Kaliteli güç kaynağı istiyorsanız, masraftan kaçmayıp 80+ Bronze veya daha üstünü alacaksınız. Ucuzunu aldım, yıllardır kullanıyorum diyenler var. Sen kullanıyorsun diye, başkası sorun yaşamayacak anlamına gelmiyor. Bu basit bir olay olsaydı, herkes sertifika alırdı herhalde.
Tamam benimki de +80 bronze

Arkadaşlar gün boyu oyun oynadım. Arktan başladım cs go, apex, bir çok oyun oynadım. Gta 5 single player modda sıkıntı yok. Yalnız gta 5 online girdiğim zaman birkaç saat sonra yine kapandı aynı şekilde. Tam olarak anlayamadım. Güç kaynağını değiştirmeyi düşünüyorum. Umarım öyle hallolur. Önerileriniz nedir?

farklı PSU deneyin rampage psunun böyle sıkıntı yaşatması normal. fakat ondan önce oyundayken sıcaklık değerlerini paylaşabilir misiniz ss alip

Arktaki max sıcaklık 80 dereceyi buldu
Gta 5 single 70, online 65 derece diğer tüm oyunlarda da 60-65 civarı seyrediyor

Fsp psu lara bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,182,215
Üyeler
187,641
Son üye
KediSever11
Geri