ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,925
Bilgisayarı kapatıyorum ekran vs gidiyor ama ram ışıkları ve kasa fanı dönmeye devam ediyor sürekli bu sorunu nasıl çözebilirim?
Olm sen nasıl platinumsun .d ?Bilgisayarı kapatıyorum ekran vs gidiyor ama ram ışıkları ve kasa fanı dönmeye devam ediyor sürekli bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bios reset denedinmi ?Olm sen nasıl platinumsun .d ?
Sıvı soğutma RGB portunu çıkartınca sorun cozuluo ama anakartta takınca bu rgb şeyini böyle sapıtıyor ne yazık ki anlam veremiomOlm sen nasıl platinumsun .d ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bios reset denedinmi ?
Kapalı buHızlı başlatma etkin olabilir
bendede kasa felan kapanıyor her şey ama açtığım anda uygulamalar vs kapatmadan önceki haline dönüyor, mesela kapatmadan önce chrome açıktı oyun açıktı bunlar açık halde geri açılıyorBilgisayarı kapatıyorum ekran vs gidiyor ama ram ışıkları ve kasa fanı dönmeye devam ediyor sürekli bu sorunu nasıl çözebilirim?
Kasa veya sıvı soğutma RGB şeyini anakarta bagllantisini çıkarınca sorun çözülüyorbendede kasa felan kapanıyor her şey ama açtığım anda uygulamalar vs kapatmadan önceki haline dönüyor, mesela kapatmadan önce chrome açıktı oyun açıktı bunlar açık halde geri açılıyor
Çoğu anakart rgb bağlanınca sapıtıyor bende anlamış değilim. Bendeki tuf b650 de ilk taktığımda sapıtmıştı .Sıvı soğutma RGB portunu çıkartınca sorun cozuluo ama anakartta takınca bu rgb şeyini böyle sapıtıyor ne yazık ki anlam veremiom
Kapalı bu
Kasa veya sıvı soğutma rgbsini anakarta baglayinca sorun yaşıyorum çıkarınca RGB portunu sorun çözülüyor neden anlamıyorum
İlginç anlam veremedim bundan önceki kasamda da MSI anakartimda aynı sorun vardıÇoğu anakart rgb bağlanınca sapıtıyor bende anlamış değilim. Bendeki tuf b650 de ilk taktığımda sapıtmıştı .
Biostan bir ayar vardı biraz araştır bulursunİlginç anlam veremedim bundan önceki kasamda da MSI anakartimda aynı sorun vardı
ERP diyosunuz sanirim denedim olmadı keza eski anakartimda da olmamıştı çok saçma bir sorun rgbleri kontrol edemiyorum ama çok dert değilBiostan bir ayar vardı biraz araştır bulursun
İsmini tam hatırlamıyorum bende işe yaramıştıERP diyosunuz sanirim denedim olmadı keza eski anakartimda da olmamıştı çok saçma bir sorun rgbleri kontrol edemiyorum ama çok dert değil
B450 var kanka herhangi bir rgb yok bendeKasa veya sıvı soğutma RGB şeyini anakarta bagllantisini çıkarınca sorun çözülüyor
Yok hocam RGB kontrol seyini çıkarınca kasa sorunsuz oluo şaka gibiİsmini tam hatırlamıyorum bende işe yaramıştı