Bilgisayar kapanmıyor

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,925
Bilgisayarı kapatıyorum ekran vs gidiyor ama ram ışıkları ve kasa fanı dönmeye devam ediyor sürekli bu sorunu nasıl çözebilirim?

Hızlı başlatma etkin olabilir

Ekler

• Screenshot_2023-12-08-11-42-44-973_com.google.android.googlequicksearchbox.png
    Screenshot_2023-12-08-11-42-44-973_com.google.android.googlequicksearchbox.png
    186.4 KB · Hit: 150
Olm sen nasıl platinumsun .d ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bios reset denedinmi ?
Sıvı soğutma RGB portunu çıkartınca sorun cozuluo ama anakartta takınca bu rgb şeyini böyle sapıtıyor ne yazık ki anlam veremiom

Hızlı başlatma etkin olabilir
Kapalı bu

Kasa veya sıvı soğutma rgbsini anakarta baglayinca sorun yaşıyorum çıkarınca RGB portunu sorun çözülüyor neden anlamıyorum

Bilgisayarı kapatıyorum ekran vs gidiyor ama ram ışıkları ve kasa fanı dönmeye devam ediyor sürekli bu sorunu nasıl çözebilirim?
bendede kasa felan kapanıyor her şey ama açtığım anda uygulamalar vs kapatmadan önceki haline dönüyor, mesela kapatmadan önce chrome açıktı oyun açıktı bunlar açık halde geri açılıyor

bendede kasa felan kapanıyor her şey ama açtığım anda uygulamalar vs kapatmadan önceki haline dönüyor, mesela kapatmadan önce chrome açıktı oyun açıktı bunlar açık halde geri açılıyor
Kasa veya sıvı soğutma RGB şeyini anakarta bagllantisini çıkarınca sorun çözülüyor

Sıvı soğutma RGB portunu çıkartınca sorun cozuluo ama anakartta takınca bu rgb şeyini böyle sapıtıyor ne yazık ki anlam veremiom

Kapalı bu

Kasa veya sıvı soğutma rgbsini anakarta baglayinca sorun yaşıyorum çıkarınca RGB portunu sorun çözülüyor neden anlamıyorum
Çoğu anakart rgb bağlanınca sapıtıyor bende anlamış değilim. Bendeki tuf b650 de ilk taktığımda sapıtmıştı .

Çoğu anakart rgb bağlanınca sapıtıyor bende anlamış değilim. Bendeki tuf b650 de ilk taktığımda sapıtmıştı .
İlginç anlam veremedim bundan önceki kasamda da MSI anakartimda aynı sorun vardı

Biostan bir ayar vardı biraz araştır bulursun
ERP diyosunuz sanirim denedim olmadı keza eski anakartimda da olmamıştı çok saçma bir sorun rgbleri kontrol edemiyorum ama çok dert değil

Geri