Bilgisayar Kasamdan Beyaz Bir Parça Düştü

Takılmazsa ne olur?
PCI Express slotunu kilitliyor. O olmadan da belki çalışıyordur o kısımdaki çıkıntıyı ittirmeye çalış.
Eğer bu düşen parça olmadan da o çıkıntı hareket ettirilebiliyorsa herhangi bir sorun olmaz.
Ancak hareket ettirilemiyorsa PCI Express slotu hep kilitli kalır ve ekran kartını çıkartmazsın.

PCI Express slotunu kilitliyor. O olmadan da belki çalışıyordur o kısımdaki çıkıntıyı ittirmeye çalış.
Eğer bu düşen parça olmadan da o çıkıntı hareket ettirilebiliyorsa herhangi bir sorun olmaz.
Ancak hareket ettirilemiyorsa PCI Express slotu hep kilitli kalır ve ekran kartını çıkartmazsın.
O kısımda ki çıkıntı derken?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20210527_155922.jpg

Çıkınti hangisi
20210527_160101.jpg

@Emir Aydın

Son düzenleme:
Fotoğraflarda tam gözükmüyor, şuradan. Olmuyorsa düşen parçanın oraya takılması şart gibi ama daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadığım için takılır mı bilmiyorum.
Alıntıyı görüntüle
20210527_182250.jpg

Oradaya bastıryorum bisi olmuyor

Ekran kartını çıkartmaya çalışıyorum belki çıkıktır diye kımıldamıyor iyi bir şey mi

Alıntıyı görüntüle

Ekran kartını çıkartmaya çalışıyorum belki çıkıktır diye kımıldamıyor iyi bir şey mi
Ne yönden baktığına bağlı. Ekran kartın gevşek durmaz, bu iyi bir şey.
Ancak ekran kartını çıkartmak istediğinde nasıl çıkartacaksın?

Alıntıyı görüntüle

hocam kasayı çok kımıldatmayın ekran kartı oynamzasa sıkıntı olmaz

Geri