Bilgisayar kasamın camı kırıldı

Aynı boyutlarda ikinci el ucuz kasa bulabilir misin bilmiyorum ama araştır.

Esnemeye gelmez normal cam. Vidayı biraz fazla sıkarsın anında kırılır. Vidadarı açarken kırılabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı boyutlarda ikinci el ucuz kasa bulabilir misin bilmiyorum ama araştır.
Vida deliği tutmaz bence

beyler teşekkür ederim camcıyı aramıştım temperli cam kesilmez delik açılmaz onun için fabrikadan ona özel cam yaptırmak lazım dedi fiyat sordugumdada 120 lira dedi 35x45 cm cama yarın bide pleksi araştiricağım olmazsa böyle kullanırım yedek parça gelene kadar.

beyler teşekkür ederim camcıyı aramıştım temperli cam kesilmez delik açılmaz onun için fabrikadan ona özel cam yaptırmak lazım dedi fiyat sordugumdada 120 lira dedi 35x45 cm cama yarın bide pleksi araştiricağım olmazsa böyle kullanırım yedek parça gelene kadar.
Pleksi 30 liraya hallolur. Kasanın vida ve contalarını kaybetme onlar lazım olacak

Temperli camı işleyebileceklerini sanmıyorum. İnternette işlenemez yazıyor. Büyük ihtimalle bu camlar hazır ürüne göre üretiliyor
Duşakabinin camları temperli oluyor ayrıca forumda konu açan bir üye temperli cam yaptırmıştı ve kasaya monte etti. 5 aydır ses olmadığına göre hala sağlam.

Duşakabinin camları temperli oluyor ayrıca forumda konu açan bir üye temperli cam yaptırmıştı ve kasaya monte etti. 5 aydır ses olmadığına göre hala sağlam.
Dostum duşakabinler ve cam balkonlar gibi ürünler fabrikadan geliyor.

Benim kasamın camı sağlam olsa bile ben camı takmıyorum. Parçalar daha soğuk çalışıyor cam olmayınca ve daha güzel gözüküyor kasadan içeri geçen bir sinek daldı fanların içine girdi mi bilmiyorum

Geri