Bilgisayar kasası önerisi

Arctic hiç kullanmadım ama soğutma ve fanları harika deniyor
arcticin aynı fanının rgblisi de var 750tl tanesi pahalıya kaçıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

stok fanlı kasa alıp fan almayasım var çok fena

ekran kartı ne alacaktınız veya vardı sizde?

arcticin aynı fanının rgblisi de var 750tl tanesi pahalıya kaçıyo

stok fanlı kasa alıp fan almayasım var çok fena

ekran kartı ne alacaktınız veya vardı sizde?
9060 XT 16 GB var bende 3 fanlı iş görüyor

9060 XT 16 GB var bende 3 fanlı iş görüyor
hiç takılma falan var mı youtubeda falan

bu amd ekran kartında sorun yaşayanlar kim oluyo ya hiç yaşamadım ben

2017nin kartı var driver sorunu bile yaşamadım

Valla bu modelde daha sıkıntı yaşamadım gözle görülür

Kasa konusunda sanırım https://www.akakce.com/bilgisayar-k...yaz-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,869906927.html bunu alcam ama fan konusunda baya tuzlu oluyor lianli fanlar napsam bilmiyorum https://www.akakce.com/kasa-fani/li...RoKH5g9AUOCkXnRRJp5Qx6a7cEu70hxRoCcpgQAvD_BwE

1754254492533.webp

incehesaptan alırsan bu fanların tanesi 1300 TL'ye geliyor

1754254492533.webp

kasanın yanında

1754254492533.webp

kasanın yanında
geçende gaming gecesinde 850 TL'ye beyaz sl fan satıyolardı 1200 tllik olanı gaming gecesinden de almaya çalışabilirsin

Alıntıyı görüntüle

kasanın yanında

geçende gaming gecesinde 850 TL'ye beyaz sl fan satıyolardı 1200 tllik olanı gaming gecesinden de almaya çalışabilirsin
Ya geçen cuma gecesi 799 muydu neydi bu fanlar da uyuya kaldım almadım yanına asus a31 plus kasada vardı 4599 TL ye beyaz güzel kombo olacaktı birde strimer kablo alacaktım yanına ekran kartı için 😅🤣

Ya geçen cuma gecesi 799 muydu neydi bu fanlar da uyuya kaldım almadım yanına asus a31 plus kasada vardı 4599 TL ye beyaz güzel kombo olacaktı birde strimer kablo alacaktım yanına ekran kartı için 😅🤣
tuzlu lianli fanlar

aşırı kardeşim ya bak estetik ve kaliteli ama çok para be veririm de 9 fan sanırım 18 bin yapar 3 lü kit alırsam
dragos , rampage al geç bence en kötü ihtimal biraz daha sesli çalışırlar :D

dragos , rampage al geç bence en kötü ihtimal biraz daha sesli çalışırlar :D
şöyle yapcam muhtemelen karar değiştirmezsem lianli fansız olan o kasayı alcam thermalright rampage yada corsair cfm değerlerine bakıp beyaz renk satın alcam hangisi daha iyi hava akımı veriyorsa duruma göre sıvı soğutmaya geçicem umduğum sıcaklıkları göremez isem işlemcide 70-75 bile bana aşırı fazla geliyor bana göre en ideali yükte 50-60 max görmesi işlemcinin :D

şöyle yapcam muhtemelen karar değiştirmezsem lianli fansız olan o kasayı alcam thermalright rampage yada corsair cfm değerlerine bakıp beyaz renk satın alcam hangisi daha iyi hava akımı veriyorsa duruma göre sıvı soğutmaya geçicem umduğum sıcaklıkları göremez isem işlemcide 70-75 bile bana aşırı fazla geliyor bana göre en ideali yükte 50-60 max görmesi işlemcinin :D
hocam o işlemci ısınması o kadarda sorun olmaz anakartında güzel Assasin 140 yeterli olur , bence ekran kartını 9070xt ya da 5070 ti yükseltsen daha iyi yatırım olabilir

monitör ne gerçi bu arada onu sormadım

lenovo legion r24e miş şimdi gördüm pardon rekabetçi takılıyorsan yeterli gerçi ekran kartı

hocam o işlemci ısınması o kadarda sorun olmaz anakartında güzel Assasin 140 yeterli olur , bence ekran kartını 9070xt ya da 5070 ti yükseltsen daha iyi yatırım olabilir
Onu ya yılbaşında yada bir kaç ay sonra yaparım muhtemelen kasadan sonra monitöre yonelicem 2k 240 Hz üzeri monitör bakcam sanırım yada 180 hz birde ekipman ayarlarım kablosuz kulaklık alırım muhtemelen en sonda ekran kartı upgrade yaparım nvidia da Süper serisi çıkacak AMD de muhtemelen 9080 XT çıkaracak

monitör ne gerçi bu arada onu sormadım

lenovo legion r24e miş şimdi gördüm pardon rekabetçi takılıyorsan yeterli gerçi ekran kartı
Monitör yetersiz idarelik aldım onu renk gamutu falan parlaklık leş sanırım 😅🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,771
Üyeler
184,051
Son üye
furkancoskun
Geri