ayranli_tuz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 403
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ben en çok bundan gördüm internette
hayır reverse aynalı fanlar akvaryum kasalarda kullanıyorlar görünüş amaçlı performans etkisi yoküste de 3 yaparsın biraz düşük marka kullandığın için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
egzozu ondan mı almak gerekiyo yani
5 fan 6k 6.5k ediyo çok pahalı ciddenValla ben sıvı soğutma koymadım bu sefer ama soğutma performansı daha iyiyse dönerim kesin sıvı soğutmaya geçebilirim lianlide hiç fan çıkmıyor o kısmı cidden kötü 3 fan 4k 2 k falan olsa 6 adet alır 4 k ya çözerim de pahalı cidden
Valla sıvı soğutma yok sistemimde ama muhtemelen ben 3 üste V3 alta 3 yana 1 egsoznyapcam
hangi fanları düşünüyorsun senValla ben sıvı soğutma koymadım bu sefer ama soğutma performansı daha iyiyse dönerim kesin sıvı soğutmaya geçebilirim lianlide hiç fan çıkmıyor o kısmı cidden kötü 3 fan 4k 2 k falan olsa 6 adet alır 4 k ya çözerim de pahalı cidden
Valla sıvı soğutma yok sistemimde ama muhtemelen ben 3 üste V3 alta 3 yana 1 egsoznyapcam
onlar wireless birde lcd olan fanlar pahalı olur tabi5 fan 6k 6.5k ediyo çok pahalı cidden
Thermalright yada rampage sonsuzluk Aynalı olan bulursam eğer lianli gibi corsairde olabilirhangi fanları düşünüyorsun sen
yok benim 1.3k dediğim fan lian li uni fan tl wireless sadece lcd ekranlılar 1.8k falan en ucuzhangi fanları düşünüyorsun sen
onlar wireless birde lcd olan fanlar pahalı olur tabi![]()
kargo verildi valla gelicekilk aldığında ekransız kullanabilirsin bence ekranı boş ver
ne kadar sürede geliyor gaming gecesinden aldığın şeyler ben daha önce hiç almadım
corsairin bi tanesi var 3 tanesi 1500 tl o nasıldırThermalright yada rampage sonsuzluk Aynalı olan bulursam eğer lianli gibi corsairde olabilir
Heh işte bende onu düşündümcorsairin bi tanesi var 3 tanesi 1500 tl o nasıldır
ya yarın ya perşembe ya cuma günü alacağım bilgisayarı hadi hayırlısıkargo verildi valla gelicek
rampage güzel görünüyorda marka hiç güven vermiyor banaThermalright yada rampage sonsuzluk Aynalı olan bulursam eğer lianli gibi corsairde olabilir
arctic ondan daha güçlüdür muhtemelen ses ve performans açısından ama zamlanmış ve rgbsizHeh işte bende onu düşündüm
bende klavyesi var hydra r6 plus 4-5 tuşu falan bozuldu 50m tuş ömrü nerdeydi hani 4 kere falan garantiye gönderdim (blue switch ve almayın aldırmayın blue switch)rampage güzel görünüyorda marka hiç güven vermiyor bana
Arctic hiç kullanmadım ama soğutma ve fanları harika deniyorarctic ondan daha güçlüdür muhtemelen ses ve performans açısından ama zamlanmış ve rgbsiz
Evet banada fakat cfm değerleri iyiyse iş yaparrampage güzel görünüyorda marka hiç güven vermiyor bana