Bilgisayar kasası önerisi

1754250219483.webp

ben en çok bundan gördüm internette

üste de 3 yaparsın biraz düşük marka kullandığın için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

egzozu ondan mı almak gerekiyo yani
hayır reverse aynalı fanlar akvaryum kasalarda kullanıyorlar görünüş amaçlı performans etkisi yok

Valla ben sıvı soğutma koymadım bu sefer ama soğutma performansı daha iyiyse dönerim kesin sıvı soğutmaya geçebilirim lianlide hiç fan çıkmıyor o kısmı cidden kötü 3 fan 4k 2 k falan olsa 6 adet alır 4 k ya çözerim de pahalı cidden

Valla sıvı soğutma yok sistemimde ama muhtemelen ben 3 üste V3 alta 3 yana 1 egsoznyapcam
5 fan 6k 6.5k ediyo çok pahalı cidden

Valla ben sıvı soğutma koymadım bu sefer ama soğutma performansı daha iyiyse dönerim kesin sıvı soğutmaya geçebilirim lianlide hiç fan çıkmıyor o kısmı cidden kötü 3 fan 4k 2 k falan olsa 6 adet alır 4 k ya çözerim de pahalı cidden

Valla sıvı soğutma yok sistemimde ama muhtemelen ben 3 üste V3 alta 3 yana 1 egsoznyapcam
hangi fanları düşünüyorsun sen

5 fan 6k 6.5k ediyo çok pahalı cidden
onlar wireless birde lcd olan fanlar pahalı olur tabi :D

hangi fanları düşünüyorsun sen

onlar wireless birde lcd olan fanlar pahalı olur tabi :D
yok benim 1.3k dediğim fan lian li uni fan tl wireless sadece lcd ekranlılar 1.8k falan en ucuz

ilk aldığında ekransız kullanabilirsin bence ekranı boş ver

ne kadar sürede geliyor gaming gecesinden aldığın şeyler ben daha önce hiç almadım
kargo verildi valla gelicek

Heh işte bende onu düşündüm
arctic ondan daha güçlüdür muhtemelen ses ve performans açısından ama zamlanmış ve rgbsiz

rampage güzel görünüyorda marka hiç güven vermiyor bana
bende klavyesi var hydra r6 plus 4-5 tuşu falan bozuldu 50m tuş ömrü nerdeydi hani 4 kere falan garantiye gönderdim (blue switch ve almayın aldırmayın blue switch)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,771
Üyeler
184,051
Son üye
furkancoskun
Geri