Bilgisayar kasası önerisi

bir de şu 2 psudan hangisini seçerdiniz
msi mpg a850g pcie 5.0 atx 3.0
cooler master mwe v3 850w pcie 5.0 atx 3.1

hocam bende tam tersi artık büyük ihtimalle akvaryum kasaya geççem direk her şeyi beyaz yapayım diyorum ram ve psu hariç :D ışıldak olsun cıstak cıstak party varmış gibi kasanın içinde :D
benim kasada şuanda öle, ekstra signalrgn yükledim partide gibiyim xd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de şu 2 psudan hangisini seçerdiniz
msi mpg a850g pcie 5.0 atx 3.0
cooler master mwe v3 850w pcie 5.0 atx 3.1
hocam bana kalsa ikiside alınmaz. fsp veya corsair alın. almışken kaliteli psu alın yoksa sonradan başınız ağrır. ama illa ikisinden birini düşünüyosanız msi daha iyi olur.

benim kasada şuanda öle, ekstra signalrgn yükledim partide gibiyim xd

hocam bana kalsa ikiside alınmaz. fsp veya corsair alın. almışken kaliteli psu alın yoksa sonradan başınız ağrır. ama illa ikisinden birini düşünüyosanız msi daha iyi olur.
psu tier listten bakıp onları beğenmiştim tüm markaların tüm modelleri tier tier vardı

msi olan a cooler master olan b+ tı

psu tier listten bakıp onları beğenmiştim tüm markaların tüm modelleri tier tier vardı
tier listler öznel olabiliyor hocam. tier listten çok genel kitlenin yorumları önemli. fsp ve corsairin yorumlari güzel. bendede fsp 1000w psu var. şuana kadar hiç bi sıkıntısı olmadı. test videolarındada voltaj dalgalanması vs. az ve tierlistlerde genelde üste koyuyolar.

tier listler öznel olabiliyor hocam. tier listten çok genel kitlenin yorumları önemli. fsp ve corsairin yorumlari güzel. bendede fsp 1000w psu var. şuana kadar hiç bi sıkıntısı olmadı. test videolarındada voltaj dalgalanması vs. az ve tierlistlerde genelde üste koyuyolar.
bende frisby 600w psu var bi sıkıntısını görmedim 5 yıldır çok şükür elektrik kesilse bile sistemim yanmadı :DDD

f tier falandır yani psu biraz abartılıyo gibi geliyor ama bu paraya riske atamaz insan

bende frisby 600w psu var bi sıkıntısını görmedim 5 yıldır çok şükür elektrik kesilse bile sistemim yanmadı :DDD
teknoloji şans işi hocam. asus 1200w platinum psu patlayanı bile duydum. ama yinede işi şansa bırakmayıp kaliteli almak lazım. eski pcde ismi bile bilinmeyen evga 450w psu vardı ve beni 3-4 sene sıkıntısız götürdü. normalde bomba gibi patlar diye düşündüydüm.

fps vita(seninkinin) 850 wlığı b+ mış benim bulduğum tier liste göre hem daha ucuz bunu alıp geçeyim o zaman teşekkür ederim 1800 tl hafifledi bütçe

fps vita(seninkinin) 850 wlığı b+ mış benim bulduğum tier liste göre hem daha ucuz bunu alıp geçeyim o zaman teşekkür ederim 1800 tl hafifledi bütçe
850w da ufak dalgalanma olduğundan B+ tier hocam. 1000w da dalgalanma az olduğundan A+ tier cıvarlarında idi

1754246563531.webp

böyle yazıyor

rifle bearing fan klsjeklgjsekfjasdas

sabahtan beri taksitli nasıl alırım diye araştırıyorum 107k falan etti ama en fazla taksiti 25k git gide azalıyo birikmiş paradan harcamak yerine biraz fazla verip böyle almak daha mı mantıklı bilemedim

5070 ti almaya karar verdim 13k falan fiyat farkı var ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,238
Üyeler
184,283
Son üye
ETRANGER
Geri