Bilgisayar Kendi kendine yeniden başlıyor

erenozkn

80+
Reaksiyon skoru
8
İyi günler İtopya üzerinden yaklaşık 2 ay önce bir bilgisayar aldım ama oyun oynarken bir anda kendi kendini yeniden başlatıyor servise gönderdim format atıp göndermişler bir ara düzeldi şimdi Gine aynısı oluyor fanlar ve argb ışıklar hiç sönmüyor sadece kendi kendine yeniden başlatıyor açılınca amd driverlerinde bir uyarı bildirimi veriyor ne yapmam lazım . bilgisayar da ısınma problemi yok

İyi günler İtopya üzerinden yaklaşık 2 ay önce bir bilgisayar aldım ama oyun oynarken bir anda kendi kendini yeniden başlatıyor servise gönderdim format atıp göndermişler bir ara düzeldi şimdi Gine aynısı oluyor fanlar ve argb ışıklar hiç sönmüyor sadece kendi kendine yeniden başlatıyor açılınca amd driverlerinde bir uyarı bildirimi veriyor ne yapmam lazım . bilgisayar da ısınma problemi yok
Driver'da ne gibi bir uyarı veriyor?

benim arkadaşımda vatan dan hazır sistem aldı. oyunun ortasında sürekli yeniden başlıyordu. İşlemci dediler olmadı, işlemci soğutucu dediler, anakart dediler olmadı. Meğer PSU arızalıymış. Güç kaynağını değiştirdiler sıkıntı 1 yıldır yok.

Driver'da ne gibi bir uyarı veriyor?
watt Man diyor ve bi tane daha vermişti çok hızlı geçti ve ingilizce olduğu için anlayamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim arkadaşımda vatan dan hazır sistem aldı. oyunun ortasında sürekli yeniden başlıyordu. İşlemci dediler olmadı, işlemci soğutucu dediler, anakart dediler olmadı. Meğer PSU arızalıymış. Güç kaynağını değiştirdiler sıkıntı 1 yıldır yok.
psu da sıkıntı olduğunu düşünüyorum çünkü format attıktan sonra düzeldi sonra Gine oldu

Wattman hatasını çoğu kişi alıyor. Amd nin eski ekran kartına sahip olanlar.
Özellikle rx560-570-580-590 kartlarına sahip olanlar. Çözüm olarak çok az voltaj ve mhz düşürmeyi deneyebilirsin. Çözüm olabiliyor genelde.
Ekran kartın nedir?

Psu'nuz bozuk olabilir, değil ise bilgisayarı güvenli mod'da açın ve aşağıdakileri uygulayın.

Masaüstü > Bu bilgisayar > Sağ tık Özellikler > Sol taraftan Gelişmiş Sistem Ayarları > Başlangıç ve Kurtarma > Sistem Hatası > Sistem günlüğüne yaz seçeneğini işaretleyin, büyük ihtimal "Otomatik olarak yeniden başlat" işaretli olacaktır.

Wattman hatasını çoğu kişi alıyor. Amd nin eski ekran kartına sahip olanlar.
Özellikle rx560-570-580-590 kartlarına sahip olanlar. Çözüm olarak çok az voltaj ve mhz düşürmeyi deneyebilirsin. Çözüm olabiliyor genelde.
Ekran kartın nedir?
rx 6700xt

watt Man diyor ve bi tane daha vermişti çok hızlı geçti ve ingilizce olduğu için anlayamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

psu da sıkıntı olduğunu düşünüyorum çünkü format attıktan sonra düzeldi sonra Gine oldu
PSU yu teste sokuyorlar arıza olup olmadığı belli oluyor. ben hikayeyi alıntı yapıyorum sana. başımıza geldi yani. sen ders çıkar işte. araştır

İyi günler İtopya üzerinden yaklaşık 2 ay önce bir bilgisayar aldım ama oyun oynarken bir anda kendi kendini yeniden başlatıyor servise gönderdim format atıp göndermişler bir ara düzeldi şimdi Gine aynısı oluyor fanlar ve argb ışıklar hiç sönmüyor sadece kendi kendine yeniden başlatıyor açılınca amd driverlerinde bir uyarı bildirimi veriyor ne yapmam lazım . bilgisayar da ısınma problemi
aynı sorun bende de vardı 2021 mayıstan bu yana yeniden başlatma sorunuyla uğraşıyorum, termal macun değiştirdim temizledim her şeyi yaptım hiçbirşey sorunu çözmedi,en ufak nedenlerden dolayı bile yeniden başlatıyordu bazen word de yazı yazarken, yada video izlerken bile, biyerde okudum win10 güncellemesinden dolayı olabiliyormuş, 21H1 güncellemesini kaldırdım, sorun buymuş meğerse şimdi hiçbir sıkıntısı yok ne kadar zorlasamda yeniden başlatma olmuyor artık.

aynı sorun bende de vardı 2021 mayıstan bu yana yeniden başlatma sorunuyla uğraşıyorum, termal macun değiştirdim temizledim her şeyi yaptım hiçbirşey sorunu çözmedi,en ufak nedenlerden dolayı bile yeniden başlatıyordu bazen word de yazı yazarken, yada video izlerken bile, biyerde okudum win10 güncellemesinden dolayı olabiliyormuş, 21H1 güncellemesini kaldırdım, sorun buymuş meğerse şimdi hiçbir sıkıntısı yok ne kadar zorlasamda yeniden başlatma olmuyor artık.
ben biraz bilgisayar cahiliyimde nasıl kaldırıcam güncellemeyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,218
Üyeler
183,800
Son üye
btuhan
Geri