- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır dc ve oyun açık başka bir şey yokoyun oynarken arkadan youtube videosu falan açık mı
Hayır dc ve oyun açık başka bir şey yokoyun oynarken arkadan youtube videosu falan açık mı
Ya beklemek istemiyorum hocam ondan aldım da böyle uğraşacağımı bilsem almazdımKanka 33e 4060 almissin iade et bari kurtulmuş ol
Testi yaptım sonuçlar böyleBı furmarj testi yapsana
Furmarkta görselin calismiyor sanirim O ekran karti ile 130-140 fps alman lazim 3950 değlYa beklemek istemiyorum hocam ondan aldım da böyle uğraşacağımı bilsem almazdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Testi yaptım sonuçlar böyle
O görsel de var 120 fps yazıyor da boyut büyük diyor yükletmiyor burayaFurmarkta görselin calismiyor sanirim O ekran karti ile 130-140 fps alman lazim 3950 değl
Normal sallıyorum youtube da video izliyorum sorun olmuyor mesela pc yi aldığım ilk gün oyunları indirmek için sabaha kadar açık bıraktım pc kapanmamıştı ama oyun oynadığım zaman ortalama 10-15 dakika süre geçirince oyunda pc kendini resetliyorEvet ekran kartında bir problem yok geriye tek suçlu ram kalıyor
Hayır bekle
Senin sorunun PSU da
Kaç watt lık PSU kullanıyorsun hangi marka sertifikası ne
Sen gidip oyunu açıyorsun 5 10 dk sonra da sihay ekran verip kendini yeniden mi başlatıyor sistem olay örgüsü tamamen bu şekildemi
Eyer olay örgüsü tamamen bu şekilde ise suçlu PSU
Eski pc nin psu hala duruyor ona takıp denesem anlayabilir miyiz o halde sorunun psu kaynaklı olup olmadığınıresetleme psu kaynaklı olur.
Şu anda sistemdeki PSU kaç watt yeni takacağım PSU kaç varNormal sallıyorum youtube da video izliyorum sorun olmuyor mesela pc yi aldığım ilk gün oyunları indirmek için sabaha kadar açık bıraktım pc kapanmamıştı ama oyun oynadığım zaman ortalama 10-15 dakika süre geçirince oyunda pc kendini resetliyor
Eski pc nin psu hala duruyor ona takıp denesem anlayabilir miyiz o halde sorunun psu kaynaklı olup olmadığını
İkiside 600 wattŞu anda sistemdeki PSU kaç watt yeni takacağım PSU kaç var
Diğerini 5 yıl önce almıştım hazır sistemi alırken sanırım aynı değildirKullandığın PSU C4 diye adlandırılan cinsten varsa elinde başka PSU onunla test etmeni öneririm