Bu yıl başın da pc upgrade yapmaya başladım zamanla dış kasa,ekran kartı,işlemci,psu,ram,monitör anakart ve sıvı soğutma değiştirmedim sadece
Ama zamanla oyunlarda durduk yere pc kitlenmeye mouse klavye gibi şeylerde tepki vermiyor reset tuşuyla bile resetlemiyordu kendini kapatma düğmesine basılı tutup kapatıp açıyordum cs de tam ekran da alta indirirken , forza da oyunu oynarken sıcaklıklar normalken kitlenmeye başladı...
Eski setup fotograflarda koyarım anakart aynı ramleri 3200 mhz g-skill 4 tane 8gb toplam 32 gb ramle değiştirdim
yeni setup ;
rx 6800 gaming x trio 16 gb
i9 9900k
www.akakce.com
pc kitlendikten sonra olay görüntüleyicide ki önemli ve hata olan dakikada pc kitlenmişti en son sorun power da mı güç eski setup'ı 5 yıldır kullanıyordum hiç bi sorun yaşamadım canımı çok sıkmaya başladı .s
Ama zamanla oyunlarda durduk yere pc kitlenmeye mouse klavye gibi şeylerde tepki vermiyor reset tuşuyla bile resetlemiyordu kendini kapatma düğmesine basılı tutup kapatıp açıyordum cs de tam ekran da alta indirirken , forza da oyunu oynarken sıcaklıklar normalken kitlenmeye başladı...
Eski setup fotograflarda koyarım anakart aynı ramleri 3200 mhz g-skill 4 tane 8gb toplam 32 gb ramle değiştirdim
yeni setup ;
rx 6800 gaming x trio 16 gb
i9 9900k

Corsair RM750e CP-9020262-EU Gen5 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair RM750e CP-9020262-EU Gen5 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair RM750e CP-9020262-EU Gen5 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.858,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!