Bilgisayar Kitleniyor Yardım

ardablc25

80+
Reaksiyon skoru
1
Bu yıl başın da pc upgrade yapmaya başladım zamanla dış kasa,ekran kartı,işlemci,psu,ram,monitör anakart ve sıvı soğutma değiştirmedim sadece
Ama zamanla oyunlarda durduk yere pc kitlenmeye mouse klavye gibi şeylerde tepki vermiyor reset tuşuyla bile resetlemiyordu kendini kapatma düğmesine basılı tutup kapatıp açıyordum cs de tam ekran da alta indirirken , forza da oyunu oynarken sıcaklıklar normalken kitlenmeye başladı...
Eski setup fotograflarda koyarım anakart aynı ramleri 3200 mhz g-skill 4 tane 8gb toplam 32 gb ramle değiştirdim
yeni setup ;
rx 6800 gaming x trio 16 gb
i9 9900k
pc kitlendikten sonra olay görüntüleyicide ki önemli ve hata olan dakikada pc kitlenmişti en son sorun power da mı güç eski setup'ı 5 yıldır kullanıyordum hiç bi sorun yaşamadım canımı çok sıkmaya başladı .s

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    84.5 KB · Hit: 16
  • fgddfgdfgdfg.webp
    fgddfgdfgdfg.webp
    168.3 KB · Hit: 16
%99 ekran kartı driverlarından, eski sürümlerinden birini kur eğer güncelse, güncel değilse güncelle
güncel son sürümde kullanıyorum eski 1660ti ekran kartını takıp bi denesem mi eğer aynı hatayı yaşamazsam sorun ekran kartı kaynaklı derim hiç deilse .s yada ekran kartının eski sürümünü yükleyip deniyim

güncel son sürümde kullanıyorum eski 1660ti ekran kartını takıp bi denesem mi eğer aynı hatayı yaşamazsam sorun ekran kartı kaynaklı derim hiç deilse .s yada ekran kartının eski sürümünü yükleyip deniyim
Bence eski sürüm dene önce, eğer düzelmezse 1660 yi takar denersin. 9000 serisi GPU lar yeni olduğu için onlardaki sorunları gidermek için yeni driver basıp duruyor AMD ve yeni driverlar stabil değil malesef

Bence eski sürüm dene önce, eğer düzelmezse 1660 yi takar denersin. 9000 serisi GPU lar yeni olduğu için onlardaki sorunları gidermek için yeni driver basıp duruyor AMD ve yeni driverlar stabil değil malesef
2024 11. ayda ki sürümünü kuruyorum yeni ekran kartları gelmeden önce ki falan bi deniyim bakalım teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,507
Üyeler
183,440
Son üye
zfrbbcn
Geri