İstanbul Bağcılardayım
İstanbul Bağcılardayım
En iyisi kendin yapman veya bir arkadaşına yapman bende başlarda korkuyordum yapa yapa öğrendim tanıdıklarımınkonide ben topluyorum artıkBir bilgisayarcıya bilgisayar kurma kaça dedim sadece kasa 2k Para istedi kime kurdurmalıyım bilgisayarcılara güvenemiyorum
pir adam 10-15dkda kurar abartmıyorum ama zaten yazdım 1 saat otur izle kendin kur diye.HANGİ SİSTEM 10DK DA kuruluyor la kablolaması bile 30 dk sürüyor yeri geliyor 40 dk ha tabi 2k hak değil komple windows kurmasıydı toplamasıydı 1 saat sürer yada sürmez 10 dk da değil apart topar toplarsan belki onu da acemi kişi toplayamaz ztn 10 dk
aylık maaş tabikide ama primde vardıkasa başı ücret mi alıyordunuz aylık mı
Yer neresi tam olarak isim vskendın kuramassan sırınevlerde ozer bılgısayar var kendımde bır ara calıstım yazları. cok guvenılır ıstersen goturebılırsın ama cıdden yt den bakarak yapabılırsın bosuna para vermeye asla gerek yok
Yer neresi tam olarak isim vs
Atla deve değil kardeşim açık kalp ameliyatı yapmıyoruz gerçekten çok kolay bir şey zaten anakartı kasaya oturttuktan sonra başka vidalayacağın tek şey işlemci soğutucu oluyor gerçekten izleyerek kendin çok kolay bir şekilde yapabilirsin. Eninde sonunda bu bilgisayarla olan sıkıntıları kendin aşmak zorunda kalacaksın her seferinde sırtına yükleyip bilgisayarcıya götüremezsin. Yazılımsal bir sıkıntı olsa adam senden format başına 500 500 alır belki de o yüzden sıkıntı yapma teker teker izleyerek çok kolay bir şekilde yapabilirsin. BIOS güncellemesiymiş format atma atmış falan bunlar çok kolay şeyler Ben de bilmiyordum bir iki kere yapınca öğreniyorsun. Ha bu arada benimki de öyle ucuz yollu bir PC değil söyleyeyim yani sanki onda alıştırma yapıyormuşum gibi bir intiba oluşmasın ama eninde sonunda bu işlerin kendi elinden gelmesi lazım. Heyecanını ve endişeni anlıyoruz ama bu işi yapamayacak bir kişi bile olduğunu düşünmüyorum benYer neresi tam olarak isim vs
Az çok pc ile alakam var seviyorum ama yanlış bir şey yaparım diye korkuyorum özellikle şu Anakarta takılan ince power reset kabloları zaten format atmayı bios güncellemesi basit şeylerAtla deve değil kardeşim açık kalp ameliyatı yapmıyoruz gerçekten çok kolay bir şey zaten anakartı kasaya oturttuktan sonra başka vidalayacağın tek şey işlemci soğutucu oluyor gerçekten izleyerek kendin çok kolay bir şekilde yapabilirsin. Eninde sonunda bu bilgisayarla olan sıkıntıları kendin aşmak zorunda kalacaksın her seferinde sırtına yükleyip bilgisayarcıya götüremezsin. Yazılımsal bir sıkıntı olsa adam senden format başına 500 500 alır belki de o yüzden sıkıntı yapma teker teker izleyerek çok kolay bir şekilde yapabilirsin. BIOS güncellemesiymiş format atma atmış falan bunlar çok kolay şeyler Ben de bilmiyordum bir iki kere yapınca öğreniyorsun. Ha bu arada benimki de öyle ucuz yollu bir PC değil söyleyeyim yani sanki onda alıştırma yapıyormuşum gibi bir intiba oluşmasın ama eninde sonunda bu işlerin kendi elinden gelmesi lazım. Heyecanını ve endişeni anlıyoruz ama bu işi yapamayacak bir kişi bile olduğunu düşünmüyorum ben
Tedbirli bir şekilde yaparsın acele etme zamana yay kontrolü elden bırakmadan halledersinAz çok pc ile alakam var seviyorum ama yanlış bir şey yaparım diye korkuyorum özellikle şu Anakarta takılan ince power reset kabloları zaten format atmayı bios güncellemesi basit şeyler
Ben youtubedan izleyerek yapmıştım. Biraz cesaret istiyo ama 2000lira vermek mantıksızBir bilgisayarcıya bilgisayar kurma kaça dedim sadece kasa 2k Para istedi kime kurdurmalıyım bilgisayarcılara güvenemiyorum