firsatgamingx
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,722
- İsim
- Cem Ayar
- firsatgamingx
ryzen 3 4300u lu 16gblı bulursan alabilirsin. Üniversitede araştırma görevlisiym ben bilgisayar mühendisliği bölümünde. Soruyolar bize de şöyle böyle diye ama yani eğitim hayatında 2011de cıkmıs laptopa ssd takıp kullansan bile yeter. Ama şimdiki laptoplar daha iyi tabii. İşlemcilerin salt performanslarına bak GPU render sürelerine falan bakabilirsin (ama sizle bi alakası yok ki) Yani websitesi yapsan nolcak ki. Piyasada 5 senedir calısan senior arkadaşım var ona sorayım eminim o da aynılarını dicektir. Sadece docker veya database vs kurunca hızı farkettirir yani. Onları da size üst düzeyde kurdurmazlarHocam hiç sormayın proje olarak birkaç websitesi yaptıracakmış ballandıra ballandıra anlatıyor ekran kartı varsa min 8 gb ram yoksa 16 gb ram olsun falan haklı iyi güzelde sanırsın oturup saatlerce render alacağız sınıfta belediye dağıtmış gibi victus15 veya 16 var laptop kullanmaktan nefret ederim mecburiyetten alacağım içinde ahım şahım bir bütçem yok keşke hepsi 9 bine MX450'li asusu satarken alsaydım o bile 12K oldu 2. elde 10K civarı monster 1050ti var bir ton işimi görür ama yarın bir gün elimde kalır korkusuyla sıfır bakıyorum bütçeden dolayı ekran kartlı bir şey almam mümkün değil