Neler Yeni

Bilgisayar mühendisliği

Berkarda

80+ Silver
Ben şu anda 8.sınıfım şu an ben bu mesleği bayağı araştırdım ve mantıklı geldi güzel maaşlarda var 15k az değil yani neyse şu an bir sürü çeşitli sektörler mühendis arıyor ve ileride böyle ve daha iyi olur mu İngilizce orta düzey çok iyi değil o yüzden yurt dışı gidemem neyse sizce şu anki gibi güzel maaşlar olur mu?

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Efe
Ben şu anda 8.sınıfım şu an ben bu mesleği bayağı araştırdım ve mantıklı geldi güzel maaşlarda var 15k az değil yani neyse şu an bir sürü çeşitli sektörler mühendis arıyor ve ileride böyle ve daha iyi olur mu İngilizce orta düzey çok iyi değil o yüzden yurt dışı gidemem neyse sizce şu anki gibi güzel maaşlar olur mu?
şu an yazılım mühendisliği daha mantıklı gibi, bir de ona bakın isterseniz. bir de konuyu konu dışı yaparsanız daha iyi olur gibi.

Berkarda

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şu an yazılım mühendisliği daha mantıklı gibi, bir de ona bakın isterseniz. bir de konuyu konu dışı yaparsanız daha iyi olur gibi.
Yazılım düşündüm ama bilgisayar Mühendisliğinden daha çok matematik gerekiyor

En İyi Cevap
3
Hocam önünüzde daha 4 belki daha fazla sene var. Her an her şey olabiliyor düşünmek için erken.

it's me

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mert
şu an bunu düşünmek yerine ing öğrensen önündeki 3 sene sonra burs kovalayabilirsin amerikada keşke senin kadar erken tasalansaydım şu an sürünmüyo olurdum

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Hocam ilk güzel bir lise kazanin

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
Bilgisayar mühendisiyim. Meslekte 4. Yılım. 20k maaşım var. Bilgisayarın yazılımdan fazlası var, eksiği yok.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
şu an bunu düşünmek yerine ing öğrensen önündeki 3 sene sonra burs kovalayabilirsin amerikada keşke senin kadar erken tasalansaydım şu an sürünmüyo olurdum
Aynılarını diyorum. Lise sona kadar dert tasa yoktu. Lise bitti yine olmadı. Pişmanlık sonradan vuruyor

Berkarda

80+ Silver
İngilizce oyunlar oynasam olurmu sonra çevirisi öğrensem ders çalışarak öğrenmek sıkıcıda

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
Bilgisayar mühendisiyim. Meslekte 4. Yılım. 20k maaşım var. Bilgisayarın yazılımdan fazlası var, eksiği yok.

it's me

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mert
İngilizce oyunlar oynasam olurmu sonra çevirisi öğrensem ders çalışarak öğrenmek sıkıcıda
dizi izle oyun oyna falan ama asıl mesele konuşmak anlayabiliyorum ama konuşmakta zorlanıyorum ben mesela ailen izin verirse yazları otelde çalışabilirsin faydası olduğu söylenir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom