Neler Yeni

Bilgisayar Oyuna girdikten kısa süre sonra restart atıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Enes Ekinci
Merhabalar Forum Üyeleri Bilgisayarımda bir kaç gündür var olan bir sıkıntı üzerine sizlerden destek almak istiyorum.

Oyunlara girerken menüde bir sıkıntı olmamasına rağmen oyuna girdiğim an bilgisayarım anlık bir donma ile mavi ekran verip bilgisayarım yeniden başlatılıyor. Mavi ekran Kodunu göremeden bilgisayar restart attığı için mavi ekran hata kodunu okuyamıyorum çok hızlı bir şekilde restart atıyor bilgisayar.

Bu oyunu witcher 3 ve Battlefield 1 Oynarken yaşadım. Bilgisayarımı sıfırladım windowsu tekrardan kurdum fakat tekrar denediğimde gene aynı restart sorununu yaşıyorum.

Occt ile 15dk stres testine sokunca herhangi bir problem yaşamıyorum. Konu ile ilgili fikri olan var mıdır yardımlarını bekliyorum herkesin kandili mübarek olsun

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Burhan Bey
Merhaba, genelde bu sorunun kaynağı PSU olur ama sizde durum farklı gibi. Son bir kaç gündür yaşıyorsanız, bu süre zarfında PC sisteminde değişen pir parça oldu mu? Veya taktığınız ekstra bir donanım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Enes Ekinci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, genelde bu sorunun kaynağı PSU olur ama sizde durum farklı gibi. Son bir kaç gündür yaşıyorsanız, bu süre zarfında PC sisteminde değişen pir parça oldu mu? Veya taktığınız ekstra bir donanım?
yani 2 aya yakındır sadece ramlerim farklı ama cl ve mhz değerleri aynı sadece markalar farklı birisi gskill ripjaws cl16 3000mhz diğeri patriot 3000mhz cl16

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Burhan Bey
OCCT testini biraz daha uzun yapmayı deneyin, varsa BIOS güncellemesini de yapmanız faydalı olabilir. RAM den kaynaklı olacağını düşünmüyorum ama olmadı RAMleri tek tek de deneyebilirsiniz. Benim aklıma bunlar geldi...

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Enes Ekinci
g skill tek başına çalışmıyor
OCCT testini biraz daha uzun yapmayı deneyin, varsa BIOS güncellemesini de yapmanız faydalı olabilir. RAM den kaynaklı olacağını düşünmüyorum ama olmadı RAMleri tek tek de deneyebilirsiniz. Benim aklıma bunlar geldi...
1.5 -2 aydır bu sorunlarla cebelleşiyorum yapılabilecek her türlü şeyi yaptım ama bir çözüm bulamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alperen Kayapınar
Telefondan video kaydı açıp ekranı çekin mavi ekran verdiği kısmı kesip bakın bi bence ya da minidump dosyasını bulabilirseniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Enes Ekinci
Telefondan video kaydı açıp ekranı çekin mavi ekran verdiği kısmı kesip bakın bi bence ya da minidump dosyasını bulabilirseniz?
mavi ekran geliyor hata kodunu yakalayamadan restart atıyor ama bir defa deneyebilirim onu

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ahmet Enes Ekinci
Sonunda Buldum Sorun WHEA uncorrectable Error olarak veriyor videoyu 10 defa kırpmam gerekti okuyabilmem için :D acil destek rica ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,104
Üyeler
164,439
Son üye
zangfang
Top Bottom