Bilgisayar programcılığı staj dosyası

Emir Rüzgar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
360
Bilgisayar programcılığı 1.sınıf öğrencisiyim ve yaz stajı yapmaktayım ama staj defterimi nasıl doldurcağım hakkında fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayar programcılığı 1.sınıf öğrencisiyim ve yaz stajı yapmaktayım ama staj defterimi nasıl doldurcağım hakkında fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bende Tapu kadastro genel müdürlüğünde yaz stajı yapıyorum bomboş duruyor defter ne yaptığımızı falan yazacak mışız ama pek bilmiyorum rez

yardımcı olabilecek kimse yok mu

Donanımsal şeyler yazabilirsiniz (mesela stajda dosya düzenleme gibi boş işler yapıyorsanız onları yazmayın stajınız yanabilir.)
web tasarımı üzerine staj yapıyorum ve şuan öğrenme aşamasındayım mesela HTML öğrenme üzerine çalıştım falan yazsam yanar mı

web tasarımı üzerine staj yapıyorum ve şuan öğrenme aşamasındayım mesela HTML öğrenme üzerine çalıştım falan yazsam yanar mı
hayır yanmaz. Html, word, excel, powerpoint uygulamaları yazabilirsiniz ve ekstra donanımsal konular yazabilirsiniz (örnek; termal macun değişimi, anakart arızasının giderilmesi gibi)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,637
Üyeler
190,940
Son üye
hayrikeptin
Geri