Emir Rüzgar
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 360
Bilgisayar programcılığı 1.sınıf öğrencisiyim ve yaz stajı yapmaktayım ama staj defterimi nasıl doldurcağım hakkında fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bende Tapu kadastro genel müdürlüğünde yaz stajı yapıyorum bomboş duruyor defter ne yaptığımızı falan yazacak mışız ama pek bilmiyorum rezBilgisayar programcılığı 1.sınıf öğrencisiyim ve yaz stajı yapmaktayım ama staj defterimi nasıl doldurcağım hakkında fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
web tasarımı üzerine staj yapıyorum ve şuan öğrenme aşamasındayım mesela HTML öğrenme üzerine çalıştım falan yazsam yanar mıDonanımsal şeyler yazabilirsiniz (mesela stajda dosya düzenleme gibi boş işler yapıyorsanız onları yazmayın stajınız yanabilir.)
hayır yanmaz. Html, word, excel, powerpoint uygulamaları yazabilirsiniz ve ekstra donanımsal konular yazabilirsiniz (örnek; termal macun değişimi, anakart arızasının giderilmesi gibi)web tasarımı üzerine staj yapıyorum ve şuan öğrenme aşamasındayım mesela HTML öğrenme üzerine çalıştım falan yazsam yanar mı
teşekkür ederimhayır yanmaz. Html, word, excel, powerpoint uygulamaları yazabilirsiniz ve ekstra donanımsal konular yazabilirsiniz (örnek; termal macun değişimi, anakart arızasının giderilmesi gibi)
yok bazı üniversitelerde 1.sınıf yazı isteyen 2.sınıf yazı yapabilirStaj için 3 veya 4. sınıf öğrencisi olmak gerekmiyor mu?
benim bölümüm 2 yıllık normalde 2. sınıfta yapıyoruz ama isteyenler ilk seneden yapabiliyorStaj için 3 veya 4. sınıf öğrencisi olmak gerekmiyor mu?
Staj yaptığın şirketin adı nedir ?web tasarımı üzerine staj yapıyorum ve şuan öğrenme aşamasındayım mesela HTML öğrenme üzerine çalıştım falan yazsam yanar mı
MacroTurk'te yaptımStaj yaptığın şirketin adı nedir ?