bilgisayar SIYAH EKRAN VERIYOR

Rynaa7

80+
Reaksiyon skoru
3
Lol oynuyordum oyun dondu sorna sıyah ekran verdi ve bıos a attı bilgisayarı kapat aç yaptım yine bıos attı ne kadar kapat ac yapsam sıyah ekran sornada bios atıyor ne yapacagım yardım edin

Ekler

• 72857450-4A09-4B95-9988-069B1176394F.webp
    72857450-4A09-4B95-9988-069B1176394F.webp
    225.4 KB · Hit: 17
  • image.webp
    image.webp
    1.4 MB · Hit: 16
Bios da diskler gözüküyor mu önce onları kontrol edin, gözükmüyorsa onlarda sıkıntı olabilir düzgünce kapatıp, tak çıkar yapın tekrar açmayı deneyin. Yine düzelmezse Birden fazla RAM slotu varsa Ramleri çıkarıp yalnız bırakarak tek tek denemeye çalışın. Yine gelmezse parçaları taktıktan sonra görüntü kablosunu GPU yerine anakarta takıp açmayı deneyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir sürü seçenek var böyle olması için net bir şey diyemiyorum. Daha önce yaşamıştım sorun diskten çıkmıştı.

Bios da diskler gözüküyor mu önce onları kontrol edin, gözükmüyorsa onlarda sıkıntı olabilir düzgünce kapatıp, tak çıkar yapın tekrar açmayı deneyin. Yine düzelmezse Birden fazla RAM slotu varsa Ramleri çıkarıp yalnız bırakarak tek tek denemeye çalışın. Yine gelmezse parçaları taktıktan sonra görüntü kablosunu GPU yerine anakarta takıp açmayı deneyin.

Bir sürü seçenek var böyle olması için net bir şey diyemiyorum. Daha önce yaşamıştım sorun diskten çıkmıştı.
Sata komple not present yazıyor

Diski görmüyor hocam PC yi kapatıp bi kabloları falan kontrol edin, iyi oturmuş mu m2 ise anakart üzerini kontrol edin vs. Takılı olan tüm diskleri kontrol edin.
Ssd tak cıkarmı yapayım?

BOOT diskini bulamıyor sistem o yüzden BIOS'a atıyor sizi. SSD'niz yerinden oynamış olabilir.
Ssd tak cıkar mı yapayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,933
Üyeler
183,032
Son üye
sedat325
Geri