Bilgisayar sürekli donuyor?

Rufus ile Flash Belleğe Windows 11 Pro 64 Bit yazıp temiz bir kurulum yapın hocam sonra sonuçlarını burada paylaşın.
hocam w11 içime sinmedi de kullanım olarak, w10 üzerinden bir çözüm yok mudur?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıcaklıkları göremiyorum

Core temp indirip r23 yaparken son dakikadaki corep temp resmini atarsan daha iyi sonuç görürüz
1749984754930.webp
buyur hocam bu şekilde sıcaklıklar

hocam w11 içime sinmedi de kullanım olarak, w10 üzerinden bir çözüm yok mudur?

Alıntıyı görüntüle buyur hocam bu şekilde sıcaklıklar
Sıcaklıklar normalin çok az üstünde ( Normal sayılır). Sanırım kasa bir tık tozlu.

Sıcaklıklar normalin çok az üstünde ( Normal sayılır). Sanırım kasa bir tık tozlu.
Ama dediğim gibi büyük ihtimal Windows ile ilgili bir problerm. Ayrıca Windows 11 eskisi gibi değil baya oturtmuş Microsoft yazılımı.

Ama dediğim gibi büyük ihtimal Windows ile ilgili bir problerm. Ayrıca Windows 11 eskisi gibi değil baya oturtmuş Microsoft yazılımı.
Anlıyorum hocam. O zaman önce w10 da format atıp bakayım sorun devam ederse aynı şekilde w11 de denerim. Zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim

Anlıyorum hocam. O zaman önce w10 da format atıp bakayım sorun devam ederse aynı şekilde w11 de denerim. Zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim
Rica ederim hocam ne demek. Sonuçları bizimle paylaşırsanız sevinirim :)

Sıcakların absurt yanı yok temiz kurulum yap sonra dedigim gibi soketlerini tak çıkarda yap muhtemelen birdaha yasamazsin

Geri