Neler Yeni

Bilgisayar topladim eksikler neler

ilyasbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
İlyasbey
Arkadaşlar bir bilgisayar topladim parca parca aldim eksik ne var bakabilirkiyiz beraber full beyaz bir sistem
Ryzen 5 7500 f aldim termal macunum yok
Projeckt zero am5 anakart aldım
Ssd almadim henüz eski pc me aldigim bir hdd vardi onu takayim diye düşündüm idareten
2x 16 gb ram aldim xpg nin vatanda 4888 tl galiba
Kasa msi ın 270 derece açılı m100r modeli
(Yanlış yazmis olabilirim takılmayın lütfen :) )
Suply olarak da msi ın 750 w goldunu aldim eski kasamdaki 3060 ı takicam cok iyi bi indirim gelmezse bugun ne düşünüyorsunuz neler eksik ne yapılabilir .Beyaz samuray temalı olsun istiyorum bi tane de kasa ici monitör alabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hedef gösteriliyorum
hava veya sıvı soğutma almadın mı

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,862
İsim
1
face gruplarındaki gpu sayfalarının wp grupları var sadece yöneticiler satış yapıyor orada güzel ekran kartları oluyor her renk değişik modeller onları takip et bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

soğutucuda bunu alabilirsin beyaz

ilyasbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
İlyasbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
face gruplarındaki gpu sayfalarının wp grupları var sadece yöneticiler satış yapıyor orada güzel ekran kartları oluyor her renk değişik modeller onları takip et bence
Güvenebilicezmi hocam işte oda sorun biraz 2. El konusunda sıcak biriyim ama temiz karttan anlamam

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,862
İsim
1
Güvenebilicezmi hocam işte oda sorun biraz 2. El konusunda sıcak biriyim ama temiz karttan anlamam
hocam sürekli satış yapan yöneticiler var rahatlıkla alabilirsiniz ben aldım daha önce arkadaşa da aldırdım adamlar test garantisi falan veriyor

ilyasbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
İlyasbey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

soğutucuda bunu alabilirsin beyaz
Bende bunun rgb versiyonunu düşünüyordum ama çok kaba duruyor sanki pc içinde . O yüzden liquid freezer 3 ya da lian li galahand falan mj alsam dedim ucuza denj getirip bugun artic indirimde ama çok da para sonuçta ayni isi yapacak tek istedigim kasada kocaman durup görüntüyü bozmasın

hava veya sıvı soğutma almadın mı
Almadim malesef ona bakıyorum şuan ama kasaya yakissin istiyorum ince hesabi bekliyorum biraz

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,862
İsim
1
Bende bunun rgb versiyonunu düşünüyordum ama çok kaba duruyor sanki pc içinde . O yüzden liquid freezer 3 ya da lian li galahand falan mj alsam dedim ucuza denj getirip bugun artic indirimde ama çok da para sonuçta ayni isi yapacak tek istedigim kasada kocaman durup görüntüyü bozmasın

Almadim malesef ona bakıyorum şuan ama kasaya yakissin istiyorum ince hesabi bekliyorum biraz
o işlemci için fazla olur dedikleriniz kasada kaba durmaz bence yakışır

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,862
İsim
1
Top Bottom