Bilgisayar toplama tavsiyeleri

canovzki

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar 2 adet 3070 ve 4060 leptobum var ama ben gerçek bir oyun oynama deneyimi yaşama maksadıyla (PUBG ve CS) set dizmek istiyorum bütçem 35 civarı ama 2-3 haftalık şehir dışındayım bu gün alıp eve göndermem mi daha mantıklı, 2-3 hafta sonra almam mı mantıklı yoksa haftaya cuma indirimlerde yakalamam mı mantıklı

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar 2 adet 3070 ve 4060 leptobum var ama ben gerçek bir oyun oynama deneyimi yaşama maksadıyla (PUBG ve CS) set dizmek istiyorum bütçem 35 civarı ama 2-3 haftalık şehir dışındayım bu gün alıp eve göndermem mi daha mantıklı, 2-3 hafta sonra almam mı mantıklı yoksa haftaya cuma indirimlerde yakalamam mı mantıklı
Kasım indirimini bekle.
Laptoplardan 1 tanesini sat.
50k bütçeye ulaş.
Ondan sonra sistem topla.

7800x3d/b650 anakart/32gb ram/1tb ssd/750 watt psu/2 fanlı hava soğutma/ 9060xt veya 5060 ti 16gb modelleeinden sistem toplarsın.

Kasım indirimini bekle.
Laptoplardan 1 tanesini sat.
50k bütçeye ulaş.
Ondan sonra sistem topla.

7800x3d/b650 anakart/32gb ram/1tb ssd/750 watt psu/2 fanlı hava soğutma/ 9060xt veya 5060 ti 16gb modelleeinden sistem toplarsın.
Hocam biri kardeşimde diğerini de eşime vereceğim o sebepten satmak istemiyorum ya bu rakama oynatmaz mı bize

Hocam biri kardeşimde diğerini de eşime vereceğim o sebepten satmak istemiyorum ya bu rakama oynatmaz mı bize
En makul eli yuzu duzgun sistemler 42k dan basliyor oyle soyleyeyim.35 k ya DDR 5 alirsin ama kalitesiz parcalarla olur. Ki cs valo oynayacaksin 7800x3d ucurur seni ama fiyat 50 k lara cikar. Iyi bir hazir sistemleri surekli takip et idare ederlik sistemler cikar. Yoksa bu fiyata kendin toplayamazsın.

35 e güzel sistemler gelir fakat 3-4 yıl sonra belki işlemci ve yakın zamanda ram upgrade gerekebilir oynadığın oyunlara göre.

Geri