Bilgisayar toplayan bir yer biliyor musunuz?

guizao

80+
Reaksiyon skoru
5
daha yeni bilgisayar aldım ekran kartı daha gelmedi ama bir sorun var ben kablolama yapmayı bilmiyorum bundan dolayı bildiğiniz bir bilgisayar toplayan/kuran biryer varsa güvenilir yazarsanız çok sevinirim istanbul dışı olmasın yeter

Sen buraya tek tek resim ile at biz öylemi böyle mi diye söyleriz.

Tahminim FP sistem almışsındır, Bide gidip bilgisayarcıya +500₺ vermek ve parçaları riske atmaktansa YT video izleyerek burdan yardım alarak yapabilirsin veya bilen bi arkadaşından yardım isteyebilirsin.

Tahminim FP sistem almışsındır, Bide gidip bilgisayarcıya +500₺ vermek ve parçaları riske atmaktansa YT video izleyerek burdan yardım alarak yapabilirsin veya bilen bi arkadaşından yardım isteyebilirsin.
kanka ben bayadır bu bilgisayarı almaya çalışıyorum ondan tedirginim 4070s i7 14700k z790 msı mag360m kasada h6 flow corsair vegance 16x2 ram m2 ssd mld m500 ultra var sistemde

kanka ben bayadır bu bilgisayarı almaya çalışıyorum ondan tedirginim 4070s i7 14700k z790 msı mag360m kasada h6 flow corsair vegance 16x2 ram m2 ssd mld m500 ultra var sistemde
Kanka bilgisayarcıya boşa para verme resim at yardımcı olurlar yada YouTube'dan 1-2 video izleyerek yapabilirsin.

Bendede aynı durum var cok az parçam kaldı toplamam gerekicek sıfırdan daha öncesinde toplamadım benimde yardıma ihtiyacım olacak :D

Şimdiden toplama videoları izlemeye başla, Forumları oku, Sistemi tamamladığında konu aç yardımcı oluruz

Aslında çok zor değil zaten çoğu kablonun yeri nerede belli çünkü girişlerde ismi yazıyor youtube videoları izleyerek yapabilirsin bende ilk sistemi geçen sene o şekilde topladım yapa yapa öğreniyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,111
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri