Neler Yeni

Bilgisayar topluyorum parçalar bunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Dilara
Bütçe
70000
Anakart

İşlemci

Ekran Kartı

Ram

SSD

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Selim
Şimdi mantıklı gözükse de ne tarz oyunlar oynadığınız önemli. Yani ekran kartı iyi bir ekran kartı ama monitörünüz nedir? Hangi çözünürlüğü tercih edeceksiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Dilara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi mantıklı gözükse de ne tarz oyunlar oynadığınız önemli. Yani ekran kartı iyi bir ekran kartı ama monitörünüz nedir? Hangi çözünürlüğü tercih edeceksiniz?
2k monitörüm 1440x1080 fivem ve valo tarzı

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Alper Uğurcan

quartle

80+ Gold
genel anlamda olmamış ekran kartı düşük kalmış anakart o bütçede b850 alınabilir ramler gereksiz pahalı geldi bana

Satriani

80+ Silver
RAM olarak bunu da tercih edebilirsin, yaklaşık 1K bütçe artırır.

Ekran kartı olarak eğer spesifik kullanım amacı için değilse 9070XT tercih edilebilir. Sonuçta daha yeni bi' kart her anlamda.

Anakart'ı B850 alabilirsin ama Tomahawk için ortalama 3K daha vermen lazım, daha farklı model de ucuzu da var elbette.
Ortalama 2 FPS falan fark ediyor, istersen bundan sonraki nesilde de geçebilirsin.

Şu mevzuya da biraz takılıyorum bu ara, B650 ya da 850 günlük kullanımda ortalama 2FPS fark var ve zaten 5 sene bu kartı kullanacaksın, şu an kullanılan SSD'ler de fiyat olarak zaten ortada, daha sonra ise her türlü para kazanmak için üretici tarafı yine yeni nesil geldi diyerek ortaya başka kartlar atacaklar, o yüzden bu olaya çok fazla takılmayın arkadaşlar. Biz bu ülkede sürekli teknoloji güncellemesi yapacak alım gücüne sahip değiliz, o yüzden bence 2 nesilden erken güncelleme bana göre biraz saçma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,070,316
Üyeler
169,979
Son üye
wnyx
Top Bottom