Neler Yeni

Topladığım bu sistem nasıl sizce?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,303
İsim
Emir
Ürünlerin bir kısmı evde bir kısmı kargoda hocam. Sistem hakkında ki yorumlarınızı almak istedim sadece, sıfırdan kurmuyorum sistemi öyle olsa tavsiye başlığı atardım. Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Yani açıkçası kasayı ve ekran kartını iade edebiliyorsanız edin.Sebebi ise eğer sadece oyun için alıyorsanız 7900xtx 2.el facebook gruplarında 25-28k arası.4070ti superden daha ucuz olup 4080le kafa kafaya yer yer geçen bir kart.Ek olarak kasa tavsiyesi ise https://www.sahibinden.com/ilan/iki...li-pc-o11-dynamic-white-kasa-1223602648/detay
bu gibi kasalar varken o alınır mı bilemedim üstelik daha ucuz.O kasaya 7k vermek bana biraz absürt geliyor.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,622
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Yani açıkçası kasayı ve ekran kartını iade edebiliyorsanız edin.Sebebi ise eğer sadece oyun için alıyorsanız 7900xtx 2.el facebook gruplarında 25-28k arası.4070ti superden daha ucuz olup 4080le kafa kafaya yer yer geçen bir kart.Ek olarak kasa tavsiyesi ise https://www.sahibinden.com/ilan/iki...li-pc-o11-dynamic-white-kasa-1223602648/detay
bu gibi kasalar varken o alınır mı bilemedim üstelik daha ucuz.O kasaya 7k vermek bana biraz absürt geliyor.
Teşekkür ederim önerileriniz için. İmkanlarım çerçevesinde değerlendireceğim

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,571
İsim
Arda doğan
Merhaba arkadaşlar, böyle bir sistem topladım, değerli görüş ve yorumlarınızı bekliyorum. Sevgilerle...

EKRAN KARTI

İŞLEMCİ

ANAKART

Ram

Sıvı Soğutma

GÜÇ KAYNAĞI

SSD

Kasa

Fan 6 adet

Egzoz Fanı

Sistem iyide ramlar biraz pahalı gibi geldi haricinde güzel sistem

Arthur♛Morgan