Bilgisayar topluyorum yardim

SANCAKSS

80+
Reaksiyon skoru
19
5070 ti
7800x3di li fp ama ilerde upgrade de alabilecek bı sistem dizermisiniz gen M2 desteğinde olsun birde kasa beyaz akvaryum kasalardan olursa tadından yenmez tahmini bütçe 85 k yeter diye düşünüyorum yetmezsede fazla aşmazsa iyi olur

Acelem yok parçaları bu indirimlerden tek tek indirebilirim dün 16*2 8k ya cl30 ramleri ve 7 k ya 2tb gen 5 m2yi çözdüm kalan 70 k ya hallolursa tahmini iyi olur

Acelem yok parçaları bu indirimlerden tek tek indirebilirim dün 16*2 8k ya cl30 ramleri ve 7 k ya 2tb gen 5 m2yi çözdüm kalan 70 k ya hallolursa tahmini iyi olur
gaming gecesine 7800x3d iniyor neredeyse herhafta
5070ti için indirim bilemiyorum gelir mi en düşüğü 41k
psu olarak enermax dfx 1200w gold bakabilirsiniz 6.7k fiyatı vardı en son

gaming gecesine 7800x3d iniyor neredeyse herhafta
5070ti için indirim bilemiyorum gelir mi en düşüğü 41k
psu olarak enermax dfx 1200w gold bakabilirsiniz 6.7k fiyatı vardı en son
1200 çok degilmi 850 yada Max 1000 kim bişi bakiyim diyordum gerçi ileriye dönük mantıklı olabilir bu PSU peki gaming gecesinde dusuyormu bilginiz varmi

Kasa için kendim de kullandığım ve oldukça memnun olduğum aşağıdaki ürünü önerebilrim size. Bende yaklaşık 3-4 ay önce falan beyaz sistem topladım. İmzamda görebilirsiniz parçaları.

Liam li v100 r white düşünmüştüm senin attiginda baya iyi gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa için kendim de kullandığım ve oldukça memnun olduğum aşağıdaki ürünü önerebilrim size. Bende yaklaşık 3-4 ay önce falan beyaz sistem topladım. İmzamda görebilirsiniz parçaları.

Anakart ve soğutucu olarak ne onerirsiniz

1200 çok degilmi 850 yada Max 1000 kim bişi bakiyim diyordum gerçi ileriye dönük mantıklı olabilir bu PSU peki gaming gecesinde dusuyormu bilginiz varmi
kendim şuanda 3070ti ile kullanıyorum sistem ne kadar güç çeker ise psu okadar verir fazla olması sorun değil geleceğe dönük bir adım

Liam li v100 r white düşünmüştüm senin attiginda baya iyi gibi

Anakart ve soğutucu olarak ne onerirsiniz
ben soğutma olarak 7800x3d yi corsair ICUE link h100i 240mm ile soğutuyorum baya başarılı ve estetik açıdan beni tatmin de ediyor bir bakabilirsiniz

kendim şuanda 3070ti ile kullanıyorum sistem ne kadar güç çeker ise psu okadar verir fazla olması sorun değil geleceğe dönük bir adım

ben soğutma olarak 7800x3d yi corsair ICUE link h100i 240mm ile soğutuyorum baya başarılı ve estetik açıdan beni tatmin de ediyor bir bakabilirsiniz
Eyw tamamdır fiyat farkı çok oynamıyor zaten bakiyim bi

Şu an fiyatı indirim dönemi olduğu için çok iyi. Kaçırmadan bu anakartı tercih edebilirsiniz.

Soğutucu olarakta bunu kullanıyorum ve 9800x3d işlemcimi sıkıntısız soğutuyor.
Anakart in indirim bitmiş maalesef bende onu almak istiyordum kacirdim soğutucuyu da daha ucuz yollu 1.5 k 2 k civarı 7800x3d yi sogutacak bişey bulamaz miyim ki hava soğutucu da olur

Şu an fiyatı indirim dönemi olduğu için çok iyi. Kaçırmadan bu anakartı tercih edebilirsiniz.

Soğutucu olarakta bunu kullanıyorum ve 9800x3d işlemcimi sıkıntısız soğutuyor.

Fp gen 5 M2 destekli Kasım indirimlerinden bi öneri anakartiniz varsa alirim

Eyw tamamdır fiyat farkı çok oynamıyor zaten bakiyim bi

Anakart in indirim bitmiş maalesef bende onu almak istiyordum kacirdim soğutucuyu da daha ucuz yollu 1.5 k 2 k civarı 7800x3d yi sogutacak bişey bulamaz miyim ki hava soğutucu da olur
7800x3d ısınan bir işlemci yapısı gereği. Hava soğutucular hakkında deneyimim ve bilgim yok. Sıvı soğutucu bakmanızı öneririm.

Geri