Ahmetsayin
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Arkadaşlar ben bir arkadaşımdan laptop aldım. Bildiğim gördüğüm temiz bir laptop onun Samsung evo SSD takılıydı, bilgisayarını yükseltmek istediğini söyledi. Bende bilgisayarını almak istediğimi söyledim anlaştık ettik onun Evo SSD sini verdim Abdullah abinin indirimlerinden SSD aldım yolda o bilgisayarı kullanmak için HDD ye Windows 10 pro 22h2 versiyonunu yükledim. Daha sonra sorun yoktu SSD gelene kadar en azından telefonumdaki bilgileri aktarayım dedim telefon şarj oluyor...... Ama dosya aktar gibi ibare gelmiyor (XİAOMİ 11T)
videolar,driverlar, çeşit çeşit orjinal kablolar vs vs herşeyi denedim ama telefon görmüyor bir videoya denk geldim
YEREL DİSK>WİNDOWS>INF>wpdmtp(sağ tık yükle dedim)
Daha sonrasında bilgisayarı açıp kapatınca düzeliyor. Bir süre sonra ya gidiyor ya da bilgisayarı tekrar kapatıp açınca gidiyor bana yardımcı olacak başka bir yol bilen varmı
Not: Telefonumun soketi sorunsuz bir aylık cihaz. Diğer tüm bilgisayarları gördü ama bu bilgisayarda böyle bir sorun var.
NOT2: ARKADAŞIMIN TELEFONUNU GÖRDÜ (REDMİ NOTE 9 PRO)
videolar,driverlar, çeşit çeşit orjinal kablolar vs vs herşeyi denedim ama telefon görmüyor bir videoya denk geldim
YEREL DİSK>WİNDOWS>INF>wpdmtp(sağ tık yükle dedim)
Daha sonrasında bilgisayarı açıp kapatınca düzeliyor. Bir süre sonra ya gidiyor ya da bilgisayarı tekrar kapatıp açınca gidiyor bana yardımcı olacak başka bir yol bilen varmı
Not: Telefonumun soketi sorunsuz bir aylık cihaz. Diğer tüm bilgisayarları gördü ama bu bilgisayarda böyle bir sorun var.
NOT2: ARKADAŞIMIN TELEFONUNU GÖRDÜ (REDMİ NOTE 9 PRO)