Ortada dolaşan bir söylenti bu. Son zamanlarda zaten her şey zamlanmaya başladı bilgisayar donanımlarına ve telefon tablet gibi cihazlara %24 lük zam yolda deniyor. Ne olur ne olmaz alacaklar stokları beklemeden ne buluyorlarsa almalılar bence.
***Ortada dolaşan bir söylenti bu. Son zamanlarda zaten her şey zamlanmaya başladı bilgisayar donanımlarına ve telefon tablet gibi cihazlara %24 lük zam yolda deniyor. Ne olur ne olmaz alacaklar stokları beklemeden ne buluyorlarsa almalılar bence.
Ortada dolaşan bir söylenti bu. Son zamanlarda zaten her şey zamlanmaya başladı bilgisayar donanımlarına ve telefon tablet gibi cihazlara %24 lük zam yolda deniyor. Ne olur ne olmaz alacaklar stokları beklemeden ne buluyorlarsa almalılar bence.
[/QUOTE.
Ülkece ayaklanmamız gerekirOrtada dolaşan bir söylenti bu. Son zamanlarda zaten her şey zamlanmaya başladı bilgisayar donanımlarına ve telefon tablet gibi cihazlara %24 lük zam yolda deniyor. Ne olur ne olmaz alacaklar stokları beklemeden ne buluyorlarsa almalılar bence.
hocam küfür etmedim bilerek 3 yıldız bıraktım yanlış anladınız sanırımDONANIM ARŞİVİ FORUM KURALLARI
Donanım Arşivi Forum kuralları 10.12.2021 tarihinde güncellenmiştir, üyelerimizin baştan sona okuması gerekmektedir.forum.donanimarsivi.com
"2- Sansürlü-sansürsüz küfür, küfür kısaltmaları kullanmak"hocam küfür etmedim bilerek 3 yıldız bıraktım yanlış anladınız sanırım
her yıldız kullanan küfür etmiş olmuyor bence"2- Sansürlü-sansürsüz küfür, küfür kısaltmaları kullanmak"