Neler Yeni

Bilgisayar vs Mac+konsol

Hangisi?

• Pc

Oylar: 21 77.8%
  • Mac+konsol

Oylar: 6 22.2%

• Oy kullanan toplam üye
    27

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Elvan kocer
Hangisini tercih edersiniz mac+konsol ise hangi konsol?

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
mamixblack
render falan almıyorsan mac almak dünyanın en saçma şeyi

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Dün windows bilgisayarımı kapatırken zorunlu olarak güncelleme yaptı ve bilgisayar böyle kaldı. Klavye de çalışmıyor biosa giremiyorum. Ben sırf bunun hatırına mac+konsol önericem.

Ekler

• 20250215_155919.jpg
    20250215_155919.jpg
    3 MB · Hit: 34

liang222

80+
mac alırsan abonelikler + alacağın programlar lisanslar olsun bir ekran kartı parası vereceksin belki zamanla :D yazılımcıyım uzun süre çoğu mac cihazı kullandım ondan dolayı pek yaklaşmanı tavsiye etmem eğer öğrencisysen. onun dışında şuan konsollarda herhangi bir oyun alırken 1 yıl sonraki kütüphanene bakacak olursan bir konsol parası daha vermiş oluyorsun neredeyse bu yüzden ben günümüz şartları baktın bir oyun çıktı korsanı desteklemiyorum ama keyfin istedi crack de oynarsın oyunlara mod da yaparsın istediğin gibi eğlence ortamını kendin yaratırsın o yüzden pc diyorum ben. macin de konsolunda kendine göre özellikleri var fakat pc'nin üstüne çıkabilecek özellikler inanki değiller.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Elvan kocer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mac alırsan abonelikler + alacağın programlar lisanslar olsun bir ekran kartı parası vereceksin belki zamanla :D yazılımcıyım uzun süre çoğu mac cihazı kullandım ondan dolayı pek yaklaşmanı tavsiye etmem eğer öğrencisysen. onun dışında şuan konsollarda herhangi bir oyun alırken 1 yıl sonraki kütüphanene bakacak olursan bir konsol parası daha vermiş oluyorsun neredeyse bu yüzden ben günümüz şartları baktın bir oyun çıktı korsanı desteklemiyorum ama keyfin istedi crack de oynarsın oyunlara mod da yaparsın istediğin gibi eğlence ortamını kendin yaratırsın o yüzden pc diyorum ben. macin de konsolunda kendine göre özellikleri var fakat pc'nin üstüne çıkabilecek özellikler inanki değiller.
Hocam iş için hangisi diyorum herkes macte mac macte mac diyip duruyor

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Efe çiçek
Hocam iş için hangisi diyorum herkes macte mac macte mac diyip duruyor
bence windows al daha özgür olursun ve kullanımı kolay olur mac biraz daha kafa karıştırıcı
Mesaj otomatik birleştirildi:

işten kastığın

• Adobe Premiere Pro
  • Blender
  • Adobe Premiere Elements.
  • unity
  • unreal engine
yani kastığım render alacağın büyük işler yapıcağın bir pc se mac render tarzı şeylerde daha iyi ama eğer iş görüşmesi toplantı sunum yapıcam çok fazla renderlık işim yok diyorsan windows sana daha iyi gelir

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Elvan kocer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence windows al daha özgür olursun ve kullanımı kolay olur mac biraz daha kafa karıştırıcı
Mesaj otomatik birleştirildi:

işten kastığın

• Adobe Premiere Pro
  • Blender
  • Adobe Premiere Elements.
  • unity
  • unreal engine
yani kastığım render alacağın büyük işler yapıcağın bir pc se mac render tarzı şeylerde daha iyi ama eğer iş görüşmesi toplantı sunum yapıcam çok fazla renderlık işim yok diyorsan windows sana daha iyi gelir
Video edit fln bir de öyle takılmalık

1905

80+ Silver
bana kalırsa güzel bir pc her işini zaten çözecektir. mac+konsol istiyorsan da mac mini m4+konsol+ güzel bir monitör olabilir taşımalık bir durumun yoksa.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Elvan kocer

liang222

80+
Hocam oyun sıkıntı?
hocam iş diyorsun ? iş mi yapacaksın oyun mu oynayacaksın sende bir karar ver kusura bakma çorba değil mac'in batarya ömrü iş performansı renderini işlem hızını yazılımını sana verebilecek bir laptop yok. oyun laptopunun da sana verebileceği gücü + oyun performansını + soğutma performansını verebilecek bir mac'de yok. buna karar ver ona göre al

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Elvan kocer
hocam iş diyorsun ? iş mi yapacaksın oyun mu oynayacaksın sende bir karar ver kusura bakma çorba değil mac'in batarya ömrü iş performansı renderini işlem hızını yazılımını sana verebilecek bir laptop yok. oyun laptopunun da sana verebileceği gücü + oyun performansını + soğutma performansını verebilecek bir mac'de yok. buna karar ver ona göre al
ikiside lazım işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,120
Üyeler
168,239
Son üye
witness1
Top Bottom