Hocam iş için hangisi diyorum herkes macte mac macte mac diyip duruyormac alırsan abonelikler + alacağın programlar lisanslar olsun bir ekran kartı parası vereceksin belki zamanlayazılımcıyım uzun süre çoğu mac cihazı kullandım ondan dolayı pek yaklaşmanı tavsiye etmem eğer öğrencisysen. onun dışında şuan konsollarda herhangi bir oyun alırken 1 yıl sonraki kütüphanene bakacak olursan bir konsol parası daha vermiş oluyorsun neredeyse bu yüzden ben günümüz şartları baktın bir oyun çıktı korsanı desteklemiyorum ama keyfin istedi crack de oynarsın oyunlara mod da yaparsın istediğin gibi eğlence ortamını kendin yaratırsın o yüzden pc diyorum ben. macin de konsolunda kendine göre özellikleri var fakat pc'nin üstüne çıkabilecek özellikler inanki değiller.
bence windows al daha özgür olursun ve kullanımı kolay olur mac biraz daha kafa karıştırıcıHocam iş için hangisi diyorum herkes macte mac macte mac diyip duruyor
Video edit fln bir de öyle takılmalıkbence windows al daha özgür olursun ve kullanımı kolay olur mac biraz daha kafa karıştırıcı
Mesaj otomatik birleştirildi:
işten kastığın
yani kastığım render alacağın büyük işler yapıcağın bir pc se mac render tarzı şeylerde daha iyi ama eğer iş görüşmesi toplantı sunum yapıcam çok fazla renderlık işim yok diyorsan windows sana daha iyi gelir
- Adobe Premiere Pro
- Blender
- Adobe Premiere Elements.
- unity
- unreal engine
iş için tabii ki de max düşünme bile iş yapacaksan amacın iş ise direkt bu soruları sorma kimseyide benide dinleme direkt mac al.Hocam iş için hangisi diyorum herkes macte mac macte mac diyip duruyor
hocam iş diyorsun ? iş mi yapacaksın oyun mu oynayacaksın sende bir karar ver kusura bakma çorba değil mac'in batarya ömrü iş performansı renderini işlem hızını yazılımını sana verebilecek bir laptop yok. oyun laptopunun da sana verebileceği gücü + oyun performansını + soğutma performansını verebilecek bir mac'de yok. buna karar ver ona göre alHocam oyun sıkıntı?
ikiside lazım iştehocam iş diyorsun ? iş mi yapacaksın oyun mu oynayacaksın sende bir karar ver kusura bakma çorba değil mac'in batarya ömrü iş performansı renderini işlem hızını yazılımını sana verebilecek bir laptop yok. oyun laptopunun da sana verebileceği gücü + oyun performansını + soğutma performansını verebilecek bir mac'de yok. buna karar ver ona göre al
o zaman pc alacaksın başka çare yok.ikiside lazım işte