Bilgisayar yanmış olabilir mi?

bennedendogdum

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
719
Ben Bilgisayarda valorant oynarken annem bulaşık makinesini çalıştırdı ve bilgisayar gitti. Bilgisayar gittiysen kastım, ilk başta bilgisayar kapandı ekran gitti. Şimdi açmaya çalıştığımda ekran hiçbir tepki vermiyor ve kasanın fanları dönüyör + olarak klavye mouse nin ışıkları Yanmıyor. Sorun nerede olabilir?

Ben Bilgisayarda valorant oynarken annem bulaşık makinesini çalıştırdı ve bilgisayar gitti. Bilgisayar gittiysen kastım, ilk başta bilgisayar kapandı ekran gitti. Şimdi açmaya çalıştığımda ekran hiçbir tepki vermiyor ve kasanın fanları dönüyör + olarak klavye mouse nin ışıkları Yanmıyor. Sorun nerede olabilir?
Anakart?

mouse ve klavyeye güç gitmiyorsa işlemcin arızalanmış olabilir. benzer sorunu yaşadım

Sistemi kardeşime 2 gün önce toplamıştım.
R5 1600af
1050ti
B350m pro vd plus
16 gb 3200 mhz ram
Corsair vs450 builder psu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistemi yazar mıson
Sistemi kardeşime 2 gün önce toplamıştım.
R5 1600af
1050ti
B350m pro vd plus
16 gb 3200 mhz ram
Corsair vs450 builder PSU
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mouse ve klavyeye güç gitmiyorsa işlemcin arızalanmış olabilir. benzer sorunu yaşadım
İnşallah değildir.

Bigisayarında çok yüksek ihtimalle statik elektriklenme oldu güç kablosunu çekip bilgisayarın açma tuşuna 30sn bas elektriği boşalt sonrasında açılır eğer açılmazsa bios pilini çıkar

Bigisayarında çok yüksek ihtimalle statik elektriklenme oldu güç kablosunu çekip bilgisayarın açma tuşuna 30sn bas elektriği boşalt sonrasında açılır eğer açılmazsa bios pilini çıkar
Evden zor attim kendimi bişeylere zarar vermemek için. Sinir ilacı kullanıyorum ama bi faydası yok gibi. aksam dediğini denerim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,275
Üyeler
189,587
Son üye
yagix40
Geri