Bilgisayar Yük Altında Ekran Sorunu ve Çözüm Önerileri

Reaksiyon skoru
17
simdi bende ve yasadıgım sorun bılgısayar yuke bınınce ekranın gıdıp bılgısayarın calısması sorunu veya bıosa atması ıkısınıde yasadım rx 6700 var ve bu sorunu yasıyosqanız 3 4 ıhtımal vardı 1. cısı bıos guncel degıldır guncelleyın 2. drıverlar ddu ıle ıyce sılıp bastan kurun 3. ıse hala duzelmedı ıse psu ıle alakalıdır bende 550w psu var ama rx7600 ve 5 5600 e yetmıyo bu psu nun kalıtesınden dolayı oluyo ılk ıksını yapıp hala aynı sorunu yasıyosanız yuksek ıhtımalle psu degısmesı gerekıyodur ama occt testı fln yapın kısa surelı ıdare etmesı ıcın tek yapabılecegınız psu nun voltaj degeri mhz sını fln dusurmenız gerekıyo BEYLER ben bilgisayardan anlayan biri degılım sadece bu konuda fazla bılgı bulunmuyo ben yasadıklarımı anlattım bu konuyu 2 gun arastırdım ve bulduklarım bu kdr ve yapay zekanın da yardımıyla psu mun kalıtesız oldugundan dolayı bu durum yasandıgını tespıt ettım sadece yasayan olursa berkı okurda ısıne yarar dıye yazıyorum BILGISAYARDAN FAZLA ANLAMIYORUM bb

kalitesiz psu lar tam güç veremiyo veya kararsız oluyor sebebi bu psu alırken bakman gereken 80+ sertifikası ve çıkıştaki değeridir fakat şuanki kötü markalar onlarıda ekleyebiliyorlar bilginize soruşturmadan almayın buda bir bilgi olsun

kalitesiz psu lar tam güç veremiyo veya kararsız oluyor sebebi bu psu alırken bakman gereken 80+ sertifikası ve çıkıştaki değeridir fakat şuanki kötü markalar onlarıda ekleyebiliyorlar bilginize soruşturmadan almayın buda bir bilgi olsun
cok haklısın reis 400 500 daha koyup kalıtelı alablıyoken boyle hata yapmayın psu onemsız sanıyodum ılk basta ben

en önemli parça olduğunu kimse savunmaz aslında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama gücü aldığı yer psu dur elektrik gitmesi durumunda tüm pc çöpe gidebilir

en mantıklısı bana kalırsa kasa alırken kaliteli bi marka alıp kendi markasıyla beraber gelen kasa+psu yu kullanmak

mesela corsair çok mantıklı oluyor öyle konularda kasa+psu masrafı hem düşük hemde kaliteli oluyor

msi asus hatta bende frisby marka kasa var onun bile psu performansı güzel sayılır

ama yüksek sistemler için yüksek psu koyuyorlarmı kasalarını deneyimleyemedim onu :D
genelede 750 650 watt değerlerinde görüyorum