Neler Yeni

Yardım Bİlgisayara format attım ne yapmam lazım şimdi?

kyagizzz

80+ Bronze
Abiler virüs vardı formatt attim şu an ne yapmam lazım? Driver vs nasıl kuracağım. Windows güncelleştirmelerini yapıyorum ve monster in sitesinden ekran kartı driver indiriyorum. Onları nasıl kuracagim

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Laptop. Altinda fan var dediğim gibi int cafe sim yüklemeden önce 69maks 75 onu yukledikten sonra sıcaklıklar coştu. Virüs geldi direk aklıma. Format attım bende. Taratip silince çözülmedi. Şimdi cozulurmu sence. Masaüstünde çözülmüş gibi duruyor
Formatı USB ile BIOS dan atınız dimi tüm diskleri silip tekrar kurdunuz

Musa Dinç

80+ Bronze
Laptop. Altinda fan var dediğim gibi int cafe sim yüklemeden önce 69maks 75 onu yukledikten sonra sıcaklıklar coştu. Virüs geldi direk aklıma. Format attım bende. Taratip silince çözülmedi. Şimdi cozulurmu sence. Masaüstünde çözülmüş gibi duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sence sorun cozulurmu peki sıcaklık?
Demekki termal macun çokdandik değişmeli.

kyagizzz

80+ Bronze

Musa Dinç

80+ Bronze
Sadece c yi formatladim d diskinde sadece Steam oyunları vardı

Termal macuna alakası ne ben onu anlamadım?
Kardeşim hemen ısınıyorsun diyorsun demekki hem yeni değiştiyse bunun sebebi termal macun kalitesizliği.

kyagizzz

80+ Bronze
Kardeşim hemen ısınıyorsun diyorsun demekki hem yeni değiştiyse bunun sebebi termal macun kalitesizliği.
Hayır hemen ısınmasını sebebi virüs veya uygulamayla gelen seym ondan öncesinde yoktu gayet stabil ve sıcaklık değerleri normaldi. Uygulamayı yuklediysem o zmn oldum

Musa Dinç

80+ Bronze
Hayır hemen ısınmasını sebebi virüs veya uygulamayla gelen seym ondan öncesinde yoktu gayet stabil ve sıcaklık değerleri normaldi. Uygulamayı yuklediysem o zmn oldum
KArdeşim çok karışık anlatıyorsun seni anlamakta çok güçlük çekiyorum sana yardımcı olamayacağım maalesef.

kyagizzz

80+ Bronze
KArdeşim çok karışık anlatıyorsun seni anlamakta çok güçlük çekiyorum sana yardımcı olamayacağım maalesef.
Abi şöyle soyliyeyim dün gece crack int cafe sim indirdim ve indirir indirmez sıcaklıklar coştu oyunda ve ben hemen sildim. Sonrasında. Yattım. Ertesi sabah kalktım çalıya girdim ve orda da sıcaklıklar tavan. Virüs taraması yaptım 20 tane çıktı ve onları sildim. Ardından tekrar tarama yaptım ve virüs yoktu. Çalıya girdim ve sıcaklıklar gene fazlaydi. Şimdi C ye format attım ve oyunu yüklüyorum d kaldı. Sorun düzelir mi. Bir gecede arttı yani sıcaklık.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
USB ile BIOS dan format at ve bütün diskleri sil daha sonra düzgün bir Windows kurulumu yap windows kurulumu çok ince iştir performansı etkiler o yüzden dikkatli kurulum yap örneğin

Önce yonga seti sürücüsü yüklenir sonra ekran kartı sürücüsü

Eğer Windows kendi kendine ekran kartı sürücüsü kurduysa DDU ile sürücüyü temizle tekrar güncel sürücüyü kur

Aygıtların eksiksiz kurulduğundan emin o bu yüzden ilk başta Windows update leri al

Vb.

kyagizzz

80+ Bronze
USB ile BIOS dan format at ve bütün diskleri sil daha sonra düzgün bir Windows kurulumu yap windows kurulumu çok ince iştir performansı etkiler o yüzden dikkatli kurulum yap örneğin

Eğer Windows kendi kendine ekran kartı sürücüsü kurduysa DDU ile sürücüyü temizle tekrar güncel sürücüyü kur

Aygıtların eksiksiz kurulduğundan emin o bu yüzden ilk başta Windows update leri al

Vb.
Ben önce ekran kartını kurdum bir sıkıntı olurmu?

Vb.
Şimdi sürücüyü kaldırıp tekrar mi yukliyim?

kyagizzz

80+ Bronze
Önnce yonga setini kurman en sağlıklısı ama aksi takdirde ne olur tam bir bilgim yok be her sürücü kurulumundan sonra bilgisayarı yeniden başlat
Hepsini kurdum sonradan toplam yeniden baslattim ve su an her şey sıkıntısız gözüküyor. Önce ekran kartının driverini kurmam ne gibi bir sorun ortaya çıkarır. Ve abi sence sorun cozulurmu şu an. Çözülmezse genel format atmam gerekicek. Peki ya gene çözülmezse. Bir de donanımsal bir etkisi olurmu?

Önnce yonga setini kurman en sağlıklısı ama aksi takdirde ne olur tam bir bilgim yok ve her sürücü kurulumundan sonra bilgisayarı yeniden başlat
Hocam önce işlemci kurulmuş zaten sıkıntı yok o konuda. Sence sorun cozulurmu ben bunu merak ediyorum

Musa Dinç

80+ Bronze
Abi şöyle soyliyeyim dün gece crack int cafe sim indirdim ve indirir indirmez sıcaklıklar coştu oyunda ve ben hemen sildim. Sonrasında. Yattım. Ertesi sabah kalktım çalıya girdim ve orda da sıcaklıklar tavan. Virüs taraması yaptım 20 tane çıktı ve onları sildim. Ardından tekrar tarama yaptım ve virüs yoktu. Çalıya girdim ve sıcaklıklar gene fazlaydi. Şimdi C ye format attım ve oyunu yüklüyorum d kaldı. Sorun düzelir mi. Bir gecede arttı yani sıcaklık.
Oyunu crack indirirsen tekrar olur şuan aynı sorun varmı? indirdin mi?

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Hepsini kurdum sonradan toplam yeniden baslattim ve su an her şey sıkıntısız gözüküyor. Önce ekran kartının driverini kurmam ne gibi bir sorun ortaya çıkarır. Ve abi sence sorun cozulurmu şu an. Çözülmezse genel format atmam gerekicek. Peki ya gene çözülmezse. Bir de donanımsal bir etkisi olurmu?
Sen çok yanlış ilerlemişsin burdan bütün detayları yazamam

"Format USB si nasıl hazırlanır"
"Format nasıl atılır"
"Format sonrası ne yapılması gerekenler"

Bunları YouTube de aratırsan önüne bir sürü içerik çıkar onları izle technopatın videolarını öneriyorum ben onları izleyerek format atım

Top Bottom