Net bir şey söylememki düzgün bir format ve Windows kurulumu yaparsan büyük ihtimalle düzelirHepsini kurdum sonradan toplam yeniden baslattim ve su an her şey sıkıntısız gözüküyor. Önce ekran kartının driverini kurmam ne gibi bir sorun ortaya çıkarır. Ve abi sence sorun cozulurmu şu an. Çözülmezse genel format atmam gerekicek. Peki ya gene çözülmezse. Bir de donanımsal bir etkisi olurmu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam önce işlemci kurulmuş zaten sıkıntı yok o konuda. Sence sorun cozulurmu ben bunu merak ediyorum
Bilmiyorum virüsden virüse değişirAlan razı olsun hocam. İçime su serptin. Peki donanımsal etkisi olurmu. Sorun yazilimsalmi
Kardeşim ısınma neyden kaynaklanır işlemci kullanımı artar o yüzdendir şimdi diğer oyunları silmenle o düzelmez termal macunu değiştircen ki işlemci yükte iken o derece azalsın. Bunun kaynağı program değildir tam yükte.O oyunu asla indirmem oyunu indirdikten sonra (int cafe sim) o oyun dışındaki diğer oyunlarda da ısınma oldu zaten. Onun için format attim
Kardeşim ısınma neyden kaynaklanır işlemci kullanımı artar o yüzdendir şimdi diğer oyunları silmenle o düzelmez termal macunu değiştircen ki işlemci yükte iken o derece azalsın. Bunun kaynağı program değildir tam yükte.
Sebebi işlemcinin daha falza kullanımı diyorum ya sen ne yaparsan yap o cihaz ısınacak eğer termal macun değişmezse.Abi sen beni anlamadım galiba. Ayni kullanimLarda daha az sıcaklık verirken o oyunu yukledikten sonra aynı oyunda kullanım ve sıcaklık arttı.
Eskiden %60 kullanımlarda yani dün(82 maks85 ti)Sebebi işlemcinin daha falza kullanımı diyorum ya sen ne yaparsan yap o cihaz ısınacak eğer termal macun değişmezse.
Sebebi işlemcinin daha falza kullanımı diyorum ya sen ne yaparsan yap o cihaz ısınacak eğer termal macun değişmezse.
Tamam önceden ısındığı için termal macun yüksek ısılara çıkınca bozulmuş dandikmiş demek.Eskiden %60 kullanımlarda yani dün(82 maks85 ti)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Simdi 30 da 90
Gecede bu kdr fark normalmi peki.Tamam önceden ısındığı için termal macun yüksek ısılara çıkınca bozulmuş dandikmiş demek.
@Musa Dinç kusura bakma abi ama anlamadım1
Gecede bu kdr fark normalmi peki.
KArdeşim istersen 1 yıl kullan eğer termal macun kötü ise yüksek ısıda bozulur işlevini kaybeder bilgisayar daha çabuk ısınır soğutamaz kendisini.1
Gecede bu kdr fark normalmi peki.
Abi çabuk ısınmıyor sen öyle sandım galiba direk yüksek ısıya çıktı birden bire ayrıca ben yüksek ısıda kullanmadım hic. Maks 75 gormustum @Emir Aydın @ToxpoxKArdeşim istersen 1 yıl kullan eğer termal macun kötü ise yüksek ısıda bozulur işlevini kaybeder bilgisayar daha çabuk ısınır soğutamaz kendisini.
Çabuk ısınmadan kastım mesela önceden %60 cpu da 70 derece ise bu oran %30 da hemen 70 e çıkması gibi bu olaydan bahsedioyrum şuan bu durum varsa dediğim olması şart.Abi çabuk ısınmıyor sen öyle sandım galiba direk yüksek ısıya çıktı birden bire ayrıca ben yüksek ısıda kullanmadım hic. Maks 75 gormustum