Çözüldü✓ BİLGİSAYARCI AZİZLİĞİ

Fan kablosu ne kadar ince haberin yok heralde. 5gr bakır işte.
İşte yani tam bilmiyorum ama ona para çok az gitmiş. Bunu babamdan aktarıyorum. Yanlışlık varsa babamdandır :D

İşte yani tam bilmiyorum ama ona para çok az gitmiş. Bunu babamdan aktarıyorum. Yanlışlık varsa babamdandır :D
Birde sen muhtemelen öyle dediğinden öyle dedim. Yoksa gidene kadar tam doğru bilgiyi asla edinemem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsini ben aldım demez zaten
O kadar demez onu 8 yaşında ki çocuk yemez ama adam normalde işlemciyi fana silikon tarzı bir şey ile yapıştırılan bir şey ile karşılaşmadığından. Elinde olmama ihtimalini var sayıyorum.

Birde sen muhtemelen öyle dediğinden öyle dedim. Yoksa gidene kadar tam doğru bilgiyi asla edinemem.

O kadar demez onu 8 yaşında ki çocuk yemez ama adam normalde işlemciyi fana silikon tarzı bir şey ile yapıştırılan bir şey ile karşılaşmadığından. Elinde olmama ihtimalini var sayıyorum.
İşlemciyi fana silikon gibi bir şey derken ve gerçekten foto atar mısın napmis adam bana hiçbir bir şey yapmamış gibi geliyordu PCnin bir sorunu da yoktu

Silikon felan değil amdnin stok macunu

2 tane termal macun sürdüyse de olabilir. Yani stok fanın macunu ile kendi sürdüğü termal macun üst üste sürmüş olabilir. Bu işaretlemeyi çok takma.
20201205_143406.jpg

Silikon felan değil amdnin stok macunu
2.5 aylık AMD macununun taş gibi olacağını düşünmüyorum.

Arkadaşlar şimdi mevzu işlemciyi sökerken işlemcinin fana yapışması mı? ben tam anlayamadım. :/

Arkadaşlar şimdi mevzu işlemciyi sökerken işlemcinin fana yapışması mı? ben tam anlayamadım. :/
Adam bilgisayarı yanlış monte etmiş. Bu yüzden işlemci ve stok fan birbirine yapıştı ama ayrılmıyor beton gibi olmuş orası nasıl çıkardı bilmiyorum.

Adam bilgisayarı yanlış monte etmiş. Bu yüzden işlemci ve stok fan birbirine yapıştı ama ayrılmıyor beton gibi olmuş orası nasıl çıkardı bilmiyorum.
İşlemciyi çalıştırabiliyorsa çalıştırsın 10 dk boyunca çalışsın stres testi felan yapsın sonra pc yi kapatsın hemen söksün işlmeci ve fanı. :D

İşlemciyi çalıştırabiliyorsa çalıştırsın 10 dk boyunca çalışsın stres testi felan yapsın sonra PC yi kapatsın hemen söksün işlmeci ve fanı. :D
Normalde yapışsa bile hafif güç ile oynatılır. Ben nereden bilebilirim ve adam geri takıp sökmesi imkansız nasıl taksın böyle iken.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,074
Üyeler
187,143
Son üye
zt_12tr
Geri