mszeyrek
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,665
Fan kablosu ne kadar ince haberin yok heralde. 5gr bakır işte.Benim dediğim sapasağlam kablolar ama bilgisayrcı onu koycakta benimde 3090 lı bir sistemim olcak![]()
Fan kablosu ne kadar ince haberin yok heralde. 5gr bakır işte.Benim dediğim sapasağlam kablolar ama bilgisayrcı onu koycakta benimde 3090 lı bir sistemim olcak![]()
İşte yani tam bilmiyorum ama ona para çok az gitmiş. Bunu babamdan aktarıyorum. Yanlışlık varsa babamdandırFan kablosu ne kadar ince haberin yok heralde. 5gr bakır işte.
Bilmiyordum teşekkürler.Fan kablosu ne kadar ince haberin yok heralde. 5gr bakır işte.
Hepsini ben aldım demez zatenİşte yani tam bilmiyorum ama ona para çok az gitmiş. Bunu babamdan aktarıyorum. Yanlışlık varsa babamdandır![]()
Birde sen muhtemelen öyle dediğinden öyle dedim. Yoksa gidene kadar tam doğru bilgiyi asla edinemem.İşte yani tam bilmiyorum ama ona para çok az gitmiş. Bunu babamdan aktarıyorum. Yanlışlık varsa babamdandır![]()
O kadar demez onu 8 yaşında ki çocuk yemez ama adam normalde işlemciyi fana silikon tarzı bir şey ile yapıştırılan bir şey ile karşılaşmadığından. Elinde olmama ihtimalini var sayıyorum.Hepsini ben aldım demez zaten
İşlemciyi fana silikon gibi bir şey derken ve gerçekten foto atar mısın napmis adam bana hiçbir bir şey yapmamış gibi geliyordu PCnin bir sorunu da yoktuBirde sen muhtemelen öyle dediğinden öyle dedim. Yoksa gidene kadar tam doğru bilgiyi asla edinemem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O kadar demez onu 8 yaşında ki çocuk yemez ama adam normalde işlemciyi fana silikon tarzı bir şey ile yapıştırılan bir şey ile karşılaşmadığından. Elinde olmama ihtimalini var sayıyorum.
Silikon felan değil amdnin stok macunuBirde sen muhtemelen öyle dediğinden öyle dedim. Yoksa gidene kadar tam doğru bilgiyi asla edinemem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O kadar demez onu 8 yaşında ki çocuk yemez ama adam normalde işlemciyi fana silikon tarzı bir şey ile yapıştırılan bir şey ile karşılaşmadığından. Elinde olmama ihtimalini var sayıyorum.
2.5 aylık AMD macununun taş gibi olacağını düşünmüyorum.Silikon felan değil amdnin stok macunu
Adam bilgisayarı yanlış monte etmiş. Bu yüzden işlemci ve stok fan birbirine yapıştı ama ayrılmıyor beton gibi olmuş orası nasıl çıkardı bilmiyorum.Arkadaşlar şimdi mevzu işlemciyi sökerken işlemcinin fana yapışması mı? ben tam anlayamadım. :/
İşlemciyi çalıştırabiliyorsa çalıştırsın 10 dk boyunca çalışsın stres testi felan yapsın sonra pc yi kapatsın hemen söksün işlmeci ve fanı.Adam bilgisayarı yanlış monte etmiş. Bu yüzden işlemci ve stok fan birbirine yapıştı ama ayrılmıyor beton gibi olmuş orası nasıl çıkardı bilmiyorum.
Normalde yapışsa bile hafif güç ile oynatılır. Ben nereden bilebilirim ve adam geri takıp sökmesi imkansız nasıl taksın böyle iken.İşlemciyi çalıştırabiliyorsa çalıştırsın 10 dk boyunca çalışsın stres testi felan yapsın sonra PC yi kapatsın hemen söksün işlmeci ve fanı.![]()