nasıl içinde mi dışında mıbenim laptobun içinden vida çalmıştı
ram kastırıyodu aldm krdsminternetten ekran kartı indir krdşm düzelir.
oha xdBenim bozuk laptopumu tamir edemeyip de ekran kartını çalmıştı sen ne dirsen.
Zaten bilgisayarcılar para peşinde. Geçen işi eksik yapmışlar arkadaşımda 5 kere gittiler geldiler her seferinde para aldı. Bilgisayarcıya götürmek yerine sıkı araştırma yapıp öyle çözmek gerek.daha yeni farkettim küçükken mafia 2 pes 13 pes 12 pes 11 fln oynuyodum. küçüktüm yanlış hatırlıyorum diye abime sordum oda evet dedi. babam pes oynuyordu oda evet açılıyodu dedi. şuan ise ne mafia 2 ne pes 12 11 13 açılıyor. shader 3.0 hatası veriyor hatta bazı oyunlarda 2.0 bile veriyor. sistemim apu yani işlemcinin ekran kartı var o yüzden benim ekran kartını almış olabilirmi?
eski bir olay bu arada sadece yeni anladım.
valla benim bi bilgisayarcı vardı hep cs go oynuyo pcyi götürüyom bozulduğunda abi formatta atsana diyodum atıyodu kral beleşeZaten bilgisayarcılar para peşinde. Geçen işi eksik yapmışlar arkadaşımda 5 kere gittiler geldiler her seferinde para aldı. Bilgisayarcıya götürmek yerine sıkı araştırma yapıp öyle çözmek gerek.
XDvalla benim bi bilgisayarcı vardı hep cs go oynuyo pcyi götürüyom bozulduğunda abi formatta atsana diyodum atıyodu kral beleşe
Benim dişçide Valorant oynuyor XDvalla benim bi bilgisayarcı vardı hep cs go oynuyo pcyi götürüyom bozulduğunda abi formatta atsana diyodum atıyodu kral beleşe
lan ben basardım dükkanı ekran kartını çalmış şimdi sen bi pc toplasan ekran kartını çalsa ne yaparsın intikan soğuk............kastırıyodur kank a o yüzden alıyolardır
Mesaj otomatik birleştirildi:
3 yıl olmuştur kanka adama ne diyim sen çaldın lan vermi diyim
Var bizimkine kaç defa goturduk hatta 1 ay önce gitti sapasağlam geldiEn iyisi. Türkiyede doğru düzgün 1 tane bilgisayarcı yok