Neler Yeni

Yardım Bilgisayarcı ekran kartımı aldı.

MuDQQQ"

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Murat Can Halil
Instagram
muratcanhalil
Steam
steamcommunity.com/mudokings
Twitter
muratcanhalil0
Facebook
muratcanhalil
bu muhabbet şemsiye muhabbetine dönecek :) keşbiş olsun kardeşim mekanik center olsun :p

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Benim bozuk laptopumu tamir edemeyip de ekran kartını çalmıştı sen ne dirsen.

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek

umut5623

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Diri
daha yeni farkettim küçükken mafia 2 pes 13 pes 12 pes 11 fln oynuyodum. küçüktüm yanlış hatırlıyorum diye abime sordum oda evet dedi. babam pes oynuyordu oda evet açılıyodu dedi. şuan ise ne mafia 2 ne pes 12 11 13 açılıyor. shader 3.0 hatası veriyor hatta bazı oyunlarda 2.0 bile veriyor. sistemim apu yani işlemcinin ekran kartı var o yüzden benim ekran kartını almış olabilirmi?
eski bir olay bu arada sadece yeni anladım.
Zaten bilgisayarcılar para peşinde. Geçen işi eksik yapmışlar arkadaşımda 5 kere gittiler geldiler her seferinde para aldı. Bilgisayarcıya götürmek yerine sıkı araştırma yapıp öyle çözmek gerek.

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek
Zaten bilgisayarcılar para peşinde. Geçen işi eksik yapmışlar arkadaşımda 5 kere gittiler geldiler her seferinde para aldı. Bilgisayarcıya götürmek yerine sıkı araştırma yapıp öyle çözmek gerek.
valla benim bi bilgisayarcı vardı hep cs go oynuyo pcyi götürüyom bozulduğunda abi formatta atsana diyodum atıyodu kral beleşe

umut5623

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Diri
valla benim bi bilgisayarcı vardı hep cs go oynuyo pcyi götürüyom bozulduğunda abi formatta atsana diyodum atıyodu kral beleşe
XD
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim dişçide Valorant oynuyor XD

kastırıyodur kank a o yüzden alıyolardır
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 yıl olmuştur kanka adama ne diyim sen çaldın lan vermi diyim
lan ben basardım dükkanı ekran kartını çalmış şimdi sen bi pc toplasan ekran kartını çalsa ne yaparsın intikan soğuk............

Blancon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Blancon Gercek

Chapin

80+ Silver
Krdşm senin 4 gb rx 570 ekran kartını aldım onun yerine 8 cigolayt paylaşımlı gtx 265 taktım hadi h.O

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Top Bottom