kork hocam kork valla ne adamlar var hiçmi korkmaz ben şimdi olsam varya offgeçmiş olsun ben korkuyordum dolandırırlar diye hala korkuyorum
hangi bilgisayarcının yaptığını buldum şimdi dediğini anlıyorum [bilgisayar çökmüştü düzelttim] dedi demekki bundan bahsediyomuş awoıfsahdfoewpoıwafsen benim memleketi görsen sadece mahalle bilgisayarcısı var o bile az yani hep kazıklıyorlar yok arkadaşıymış yok bilmemne geç bunları
la vatan bilgisayar bile yok nasıl yerde yaşıyorsamkork hocam kork valla ne adamlar var hiçmi korkmaz ben şimdi olsam varya off
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi bilgisayarcının yaptığını buldum şimdi dediğini anlıyorum [bilgisayar çökmüştü düzelttim] dedi demekki bundan bahsediyomuş awoıfsahdfoewpoıwaf
mahalle bilgisayarcısı demeyin banlanırım sinir oluyorumLütfen bilgisayarcı demeyin şunlara çapulcu hırsızlar daha iyi bence.
cidden öyle bir ara bilgisayarcıda çalıştım adam pcleri yaparken ekrran kartı ram ne varsa alıyodu çalışmaz olaydımLütfen bilgisayarcı demeyin şunlara çapulcu hırsızlar daha iyi bence.
parça çalanlar hep var öyle benim eski tabletimin depolaması ilk aldıpımda 8 gb idi her şey iniyordu tamirden sonra 1 gb oldu geçmiş olsun bu arada onu hemen geri almaya çalış bizim ne bu insanlardan çektiğimizdaha yeni farkettim küçükken mafia 2 pes 13 pes 12 pes 11 fln oynuyodum. küçüktüm yanlış hatırlıyorum diye abime sordum oda evet dedi. babam pes oynuyordu oda evet açılıyodu dedi. şuan ise ne mafia 2 ne pes 12 11 13 açılıyor. shader 3.0 hatası veriyor hatta bazı oyunlarda 2.0 bile veriyor. sistemim apu yani işlemcinin ekran kartı var o yüzden benim ekran kartını almış olabilirmi?
eski bir olay bu arada sadece yeni anladım.
kastırıyodur kank a o yüzden alıyolardırcidden öyle bir ara bilgisayarcıda çalıştım adam pcleri yaparken ekrran kartı ram ne varsa alıyodu çalışmaz olaydım
3 yıl olmuştur kanka adama ne diyim sen çaldın lan vermi diyimparça çalanlar hep var öyle benim eski tabletimin depolaması ilk aldıpımda 8 gb idi her şey iniyordu tamirden sonra 1 gb oldu geçmiş olsun bu arada onu hemen geri almaya çalış bizim ne bu insanlardan çektiğimiz
bilgisayar tamiri için yakının veya tanıdığına yaptırman en doğrusukork hocam kork valla ne adamlar var hiçmi korkmaz ben şimdi olsam varya off
hangi bilgisayarcının yaptığını buldum şimdi dediğini anlıyorum [bilgisayar çökmüştü düzelttim] dedi demekki bundan bahsediyomuş awoıfsahdfoewpoıwaf
Git sor.kastırıyodur kank a o yüzden alıyolardır
3 yıl olmuştur kanka adama ne diyim sen çaldın lan vermi diyim