Kendin yaparsın niye fazladan para veriyorsunkiBaşlıkta da gördüğünüz gibi Bilgisayarcı kasadan kasaya aktarım için 3000tl istedi.Ben de abartı buldum.İdeal fiyatı nedir kasadan kasaya bütün parçaların aktarımı?
500tl ideal fiyat tabi bu benim görüşüm. Aslında sen kendin de yapabilirsin.Başlıkta da gördüğünüz gibi Bilgisayarcı kasadan kasaya aktarım için 3000tl istedi.Ben de abartı buldum.İdeal fiyatı nedir kasadan kasaya bütün parçaların aktarımı?
yok artık ben bizim bilgisayarcıda bır ara takılıyordum hem yardım hem elım daha cok yatkın olsun dıye wındows ve kasa toplamayı 500 lıraya yaptık.Başlıkta da gördüğünüz gibi Bilgisayarcı kasadan kasaya aktarım için 3000tl istedi.Ben de abartı buldum.İdeal fiyatı nedir kasadan kasaya bütün parçaların aktarımı?
Öhhh kasayı yeniden mi yapıyon dayı.Başlıkta da gördüğünüz gibi Bilgisayarcı kasadan kasaya aktarım için 3000tl istedi.Ben de abartı buldum.İdeal fiyatı nedir kasadan kasaya bütün parçaların aktarımı?
Eğer ciddiysen dostum harbiden verebilirim .D500 Tl ideal kablolama işçilik gerektiriyor yaşadığın yeri söyle belki sana yakın arkadaşlar yapar bir yemek ısmarlarsın olur biter.
İnternetten bak kendin yap emin ol kolayBaşlıkta da gördüğünüz gibi Bilgisayarcı kasadan kasaya aktarım için 3000tl istedi.Ben de abartı buldum.İdeal fiyatı nedir kasadan kasaya bütün parçaların aktarımı?
Nerde yaşıyorsun izmirse yardımcı olurum (ücretli)Eğer ciddiysen dostum harbiden verebilirim .D
Herhangi bir video var mıdır?Benim kasam maxima v30 ondan montaj işi kolay mıdır500tl ideal fiyat tabi bu benim görüşüm. Aslında sen kendin yapabilirsin.
İstanbulNerde yaşıyorsun izmirse yardımcı olurum (ücretli)
Yaşadığın ili söyle belki yakınlık durumuna göre arkadaşlar çıkar.Eğer ciddiysen dostum harbiden verebilirim .D