Neler Yeni

Bilgisayarcıda yaşanan tartışma

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
İyi günler bugun bilgisayarcıya gittim kasayı gösterdim termal macun değişimi için 550 tl. pcye ssd takımı için 1000 TL istedi zaten ssd 1300 tl.. sizce bu fiyatlar normal mi bana mı komik geliyor sonra bilgisayarcı diyor ki ram frekanzın ramine göre düşükte 3100 kusur freankansa mı ne çekip yükseltebilirim fps ve hızın artar diyor işin komik kısmı ben bilgisayarcıya götürdüğümde ramin frekansı zaten yüksekti bioslardan yaptıydım geçen hafta hem bununla ilgili konuda açmıştım burada.. kendisi düşürdü ve ben bunu beklerken arkada biosdan düşürdüğünüde gördüm ve sinirlendim bunun için adam benden 550 tl istedi .d bende yok abi ramın frekansı zaten yüksekteydi buradan gördüm düşürdüğünü senin bios ayarlarından düşürdüğün gibi bende geri yükseltirim evde verir misiniz bilgisayarımı bir şey yaptırtmayacağım dedim adamda sanki görmemişim gibi beni ***** yerine koymaya çalışarak verin şunun bilgisayarını bilmediği konular hakkında millete ahkam kesiyor çok biliyorsa kendisi yapsın dedi ben ise bilgisayar kasasını bilsem burada işim olmaz sizin yaptığınız dolandırıcılık karşıdan biostan göz göre göre ram frekansını düşürüp geri yükseltmen için benden para istiyorsun bu dolandırıcılık dedim eğer ahkam kesiyorsam polisi çağıralım kamera kayıtlarına bakalım orayı gösteriyor dedim zaten absurt fiyatlar vermenizide görmezden geldim dedim sonra bu adam bana tamam kardeşim sıkıntı yaratma al bilgisayarını git yapmayacağız dedi ve çıktım gittim acayip sinirliyim bildiğin bu insanları soymak ben anlasam zaten bilgisayarcıda işim ne ben gene şans eseri karşımda ki ekranda yaptıklarını gördüm ya başkaları?? ya küçük çoluk çocuklar hepsi kazanıklanıyor bilgisayarları ile oynuyorlar ve paraya mahkum ediyorlar yazık değil mi? adama dalmamak için zor tuttum dalsam hem ben suçlu olurdum hemde 3 kişilerdi dayak yerdim
Hocam cidden 2024'de daha yeni mi fark ediyorsunuz dolandırıcı olduklarını çoğu telefoncu falan'da öyle milleti kazıkladıkları için insanlar büyük firmalar resmi firmalar'dan almaya başladı o yüzden bu kansızlarda Halka Saplıyor'lar fiyatları

-Hocam Tavsiyem kendiniz araştırın bu tarz şeyleri önce bi işlemciyeacun sürmek çok kolay sadece biraz dikkatli olmak gerekli sökerken
SSD deseniz sadece kablo takmanız gerekiyor
M.2 deseniz 1 vidaya bakıyor

umtb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Bora
Dükkanın google de yeri varsa paylaşın hocam 1 yıldız verelim

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Alperen
kanun bunu düzgün buluyo hatta 1 liranın bile davası açıla bilir bu yasal devlet bununla ciddi şekilde ilgileniyo.
aslında orada en mantıklısı sizin yapacağınızdı polisi çağıracan kamera görüntüleri ile dava açıcan hem tazminat alırsın hem mahkeme ücretide ona patlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam cidden 2024'de daha yeni mi fark ediyorsunuz dolandırıcı olduklarını çoğu telefoncu falan'da öyle milleti kazıkladıkları için insanlar büyük firmalar resmi firmalar'dan almaya başladı o yüzden bu kansızlarda Halka Saplıyor'lar fiyatları

-Hocam Tavsiyem kendiniz araştırın bu tarz şeyleri önce bi işlemciyeacun sürmek çok kolay sadece biraz dikkatli olmak gerekli sökerken
SSD deseniz sadece kablo takmanız gerekiyor
M.2 deseniz 1 vidaya bakıyor
daha önce daha beteri geldi 6 7 yıl önce küçükken abim kasayı götürüyor getiriyor hop bi bakıyorsun başka ekran kartı var bilgisayarda abim götürüyor geri karıştırmışım diyip bizim ekran kartını takıyor veriyor

Top Bottom