Bilgisayarcılarda işlemci soğutucusu montajı ortalama ne kadardır

Svorr

80+
Reaksiyon skoru
53
Arkadaşlar R5 5600 islemcime dark freezer x123 monte ettirmek istiyorum bilgisyarcıda ortalama ne kadar tutar ?

PSU montajına 500 demişti hocam braket termal macun falan hazır 350 den fazla istemez diye düşünüyorum
Gerçi yaşadığınız yere göre değişir hocam. Büyükşehirde yaşıyorsanız dediğim fiyatlardır. Ama daha önce gittiğiniz yer ise yardımcı olabilir.

O fiyatlara yapabilmesi için Dükkan kira olmayacak tek çalışacak belki olur ozaman. Ben sakaryadayım 45m2 dükkana 35k Kira ödüyorum 4 çalışan var ortalama yeme içme maaş + sigorta birlikte 150k tutuyor + kira + elektrik + su + internet diyince 200k lara çıkıyor Ayda 26 gün çalışıyoruz. Günlük en kötü 7500TL para kazanmamız lazımki Dükkan kendini çevirsin Bak ben para kazanmıyorum hala :) 300-500 TL ile bu çarkı döndürebilecek biri varsa buyursun Yapsın valla ben işçi olmaya razıyım.
Bende fiyatlar bu şekilde :)

Ekler

• 51.webp
    51.webp
    853.4 KB · Hit: 19
Son düzenleme:
O fiyatlara yapabilmesi için Dükkan kira olmayacak tek çalışacak belki olur ozaman. Ben sakaryadayım 45m2 dükkana 35k Kira ödüyorum 4 çalışan var ortalama yeme içme maaş + sigorta birlikte 150k tutuyor + kira + elektrik + su + internet diyince 200k lara çıkıyor Ayda 26 gün çalışıyoruz. Günlük en kötü 7500TL para kazanmamız lazımki Dükkan kendini çevirsin Bak ben para kazanmıyorum hala :) 300-500 TL ile bu çarkı döndürebilecek biri varsa buyursun Yapsın valla ben işçi olmaya razıyım.
Bende fiyatlar bu şekilde :)
Kurumsallık başka bir şey hocam. Bilgisayar mahallecisi eğer soğutucu montajını 1000 liraya yaparsa 1 senede kepenk kapatır. Sizin müşteriniz bu arkadaş değil.

Arkadaşlar R5 5600 islemcime dark freezer x123 monte ettirmek istiyorum bilgisyarcıda ortalama ne kadar tutar ?
Hocam benden size söylemesi sakın o soğutucuyu almayın mandallı olduğu için çıkartırken işlemci pinlerine zarar verme olasılığı çok yüksek, mümkünse mandalsız bir soğutucu çözün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,909
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri