soul
80+ Silver
5 de 5Abi 6 ya verirsen alırım diyorum hazır olun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pauahaushsh
5 de 5Abi 6 ya verirsen alırım diyorum hazır olun
Pauahaushsh
Kanka hadi hazır alalım la ben çok bunaldım şuan 12 k var akşama da 15 k falan olcak paramonun yerine biz sna toplasak yada gidip hazır sistem alsan 12k yadaha kaarlısın
O hallolur, sen şu dallamayı hallet. PuahshddmKanka hadi hazır alalım la ben çok bunaldım şuan 12 k var akşama da 15 k falan olcak param
15 e anasını satayım neler alırsın kıçı kırık rx 570 yerineKanka hadi hazır alalım la ben çok bunaldım şuan 12 k var akşama da 15 k falan olcak param
Ya buna ibretlik bı cevap vermeyelim mi abi bundan daha iyisini bu fiyata buldum sana da alalım başkasına 20 ye satarsın falan djsbsjsO hallolur, sen şu dallamayı hallet. Puahshddm
hocam bu sistem çok iyiKanka hadi hazır alalım la ben çok bunaldım şuan 12 k var akşama da 15 k falan olcak param
Kanka zaten bende öyle düşündüm ama adama diyemedim ben bir aydır sistem araştırıyorum anasını satayim herifin bana geldiğine bak mal bide bana dün diyordu ki r5 yerine r7 alırsın daha iyi falan bende sanıyorum 5700 falan koycak herhalde kasyaa sjshsjs15 e anasını satayım neler alırsın kıçı kırık rx 570 yerine
O zaman onu al kardeşim der geçer çok takmaz.Ya buna ibretlik bı cevap vermeyelim mi abi bundan daha iyisini bu fiyata buldum sana da alalım başkasına 20 ye satarsın falan djsbsjs
he bide anakart özelleştirmesinde 2. anakart belejmiş onu almayı unutmavalla içim yanar almassanhocam bu sistem çok iyi
sadece işlemci kısmında amd ryzen 5 5500 yerine 5600 yap o nun dışında sistem müqAMD R5 5500-ASUS GeForce DUAL-RTX3050 6GB-ASUS PRIME B450M-K II-HIKVISION16GB-512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD R5 5500-ASUS GeForce DUAL-RTX3050 6GB-ASUS PRIME B450M-K II-HIKVISION16GB-512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Bu stok durur mu kanka bir sürehocam bu sistem çok iyi
sadece işlemci kısmında amd ryzen 5 5500 yerine 5600 yap o nun dışında sistem müqAMD R5 5500-ASUS GeForce DUAL-RTX3050 6GB-ASUS PRIME B450M-K II-HIKVISION16GB-512GB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD R5 5500-ASUS GeForce DUAL-RTX3050 6GB-ASUS PRIME B450M-K II-HIKVISION16GB-512GB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Durur.Bu stok durur mu kanka bir süre
dayinin dediğini yap en son ne olur de o kadar param yok deO zaman onu al kardeşim der geçer çok takmaz.
Sen bana ne kadar indirim yaparsın diye bir sor bakalım ne der.
5 de ölürBu arada 5k ya verirsen alırım dedin mi ?
Durur.