Kumara, uyuşturucuya da gömebilirler şimdi bilemeyiz sankiBu adamlar kazandığı parayla çocuğuna yemek alacak değil mi? Başka bir şey demek istemiyorum.
kurumsal firmalar sattığı ürün ile alakalı bir sorun olduğunda adrese gidip hizmetmi veriyor yada 7/24 telefonla aradıklarında bizzat sorun çözmek için destek veriyorlarmı ? En basit örnek dün akşam Müşterim saat 22.45 te beni aradı 3 ay önce kurduğumuz Office programı hakkında destek istedi uzaktan bağlanıp hemen çözüme ulaştırdık. Bahsettiğim şeyler bunlar. Kurumsal müşterilerimizdede Sunucuya virüs sokmuşlar Sistem çökmüş En yoğun iş yapacakları günde Sunucu olmadığı için Barkod sistemi çalışmıyor ve Herşeyi el ile kafadan yapmak zorunda kalıyorlar güncel fiyat yok. yarım saatte Konuma gidip Aylık imaj aldığımız sistemlerinden ( bütün kurumsal müşterilerimizin sunucularından aylık imaj alırız ) Hemen 1 ay geriye dönük olsada Sunucuyu aktif edip 2 saat gecikmelide olsa Sorunlarını Çözmek Müşterimizin bize olsan güven duygusunu arttırıyor. Biz 20 yıldır bu sektörde hizmet veriyoruz ve bu şekilde Ayakta durabiliyoruz. Aylık 100k Dükkan giderimiz. Var Başka türlü Ayakta duramayız maalesef.Hizmetimiz dediğin şey bir çok insanın bedava zevk alarak yapacağı kasa montajı mı ? Ayrıca kurumsal firmalar uğraşmıyor ama siz mi uğraşıyorsunuz herhangi bir şey olduğunda ? Bir çok bilgisayarcı en ufak bir şeyde " Kardeşim aldığında bu sorun var mıydı ? Kontrol ettik mi ? Eee ? " Şeklinde ithamlarda bulunması da cabası yani. Bütün bunlara rağmen %100 koyuyorsanız. Biz alma kardeşim demekte haklıyızdır. Benim kişisel fikrim bu yönde
Rx 570 sıfır bulmak aşırı zor. Aynısını 2.el Max 6'ya alırsınBeyler tanıdık sayılır bir bilgisayarci böyle bir sistem yapmış fiyat 11 bana dalga geçiyor gibi geldi çok ta fazla anlamıyorum bakar mısınız
Zor değil imkansız direkRx 570 sıfır bulmak aşırı zor. Aynısını 2.el Max 6'ya alırsın
Peki bu arkadaşın bilgisayarcısının da aynı hizmetleri verdiğine vakıf mısın da fiyata normal diyorsun ? Bir çok bilgisayarcı malı sattıktan sonra numaralarını bile engelliyor insanlarınkurumsal firmalar sattığı ürün ile alakalı bir sorun olduğunda adrese gidip hizmetmi veriyor yada 7/24 telefonla aradıklarında bizzat sorun çözmek için destek veriyorlarmı ? En basit örnek dün akşam Müşterim saat 22.45 te beni aradı 3 ay önce kurduğumuz Office programı hakkında destek istedi uzaktan bağlanıp hemen çözüme ulaştırdık. Bahsettiğim şeyler bunlar. Kurumsal müşterilerimizdede Sunucuya virüs sokmuşlar Sistem çökmüş En yoğun iş yapacakları günde Sunucu olmadığı için Barkod sistemi çalışmıyor ve Herşeyi el ile kafadan yapmak zorunda kalıyorlar güncel fiyat yok. yarım saatte Konuma gidip Aylık imaj aldığımız sistemlerinden ( bütün kurumsal müşterilerimizin sunucularından aylık imaj alırız ) Hemen 1 ay geriye dönük olsada Sunucuyu aktif edip 2 saat gecikmelide olsa Sorunlarını Çözmek Müşterimizin bize olsan güven duygusunu arttırıyor. Biz 20 yıldır bu sektörde hizmet veriyoruz ve bu şekilde Ayakta durabiliyoruz. Aylık 100k Dükkan giderimiz. Var Başka türlü Ayakta duramayız maalesef.
Daha parçaların nasıl yazıldığını bilmiyor bilgisayarcıyım diye geçiniyor. Şunu al çok daha iyi olurBeyler tanıdık sayılır bir bilgisayarci böyle bir sistem yapmış fiyat 11 bana dalga geçiyor gibi geldi çok ta fazla anlamıyorum bakar mısınız
Ben Herkes benim gibi bişey demedim sadece bu fiyatları anlayabiliyorum Esnaf olmak bu ülkede gerçekten çok zor Dükkan kirası v.s şimdi hepsini sayamam ama Eğer güvendiğin bildiğin birinden böyle bir hizmet alıyorsan Bence almalısın Esnaf arkadaşlarımın nasıl iş yaptığını bilemem yada arkasında duramam. Sadece bende o sistemi bu fiyattan satardım diye yorum yaptım sadece o kadar .Peki bu arkadaşın bilgisayarcısının da aynı hizmetleri verdiğine vakıf mısın da fiyata normal diyorsun ? Bir çok bilgisayarcı malı sattıktan sonra numaralarını bile engelliyor insanların