Hocam siz önceki mesajda ek %100 kâr savunurken ciddi miydiniz?? Bunu nasıl savundunuz ciddi ciddi hayretler içerisindeyim. 11k ya 5k lık sistem alacağıma 5k ya sistem alır tüm sistem patlasa, havaya uçsa bile sıfırını yine 5k ya alırım?? Cidden %100 ek kârı böyle bir konuda lütfen savunmayın dâhi. Adam %100 ek kâr yapacağına makul fiyata ürün satsa zaten yeterince satış da yapar sürümden kazanmanın mantığı budur. Kaldı ki piyasa, en düşük satışı yapanın %10-20 fazlasını sunan tonla satıcı ile dolu, kimse bu satıcılara da laf etmiyor ancak satış fiyatının üstüne %100 kâr koymak, pes doğrusu.
Mesajınız da burada, bi altına koymuş olayım da yanlış olmasın.
Küçük bir şey eklemek istiyorum, hangi satıcı veya mağaza kâr etmek istiyorsa ya tekel olup istediği fiyatı biçer ya da kullanıcının işine gelecek şekilde rekabet eder. Hem tekel olmayıp hem kafaya göre fiyat biçerseniz müşteri hizmeti asıl fiyatına sağlayan satıcıya gider ve ordan alır. Sunucu işinde de eğer X paketinizi 2A liraya satıyorsanız zaten X + aylık yedek paketinizin fiyatı da ona göre olur, bedava bir hizmet vs sunmuş olmuyorsunuz. Yine X paketini A liraya sunan bir firma olunca müşteri de gidip o firma ile iş yapar. Sonra çıkıp neden diye sormayın.
Benim güveneceğim firma beni kazıklamaya çalışmayandır.