Neler Yeni

BİLGİSAYARCIYA BİLGİSAYAR TOPLATILIR MI

Graft1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Bünyamin
hocam o kadar detaylı düşünme kafayı yersin valla :D ama önlem almaktan zarar gelmez. ürünlerinin seri numara fotoğraflarını çek en garantisi bu olur.
Hocam zaten yarın yanına gideceğim yanımda toplayacak bilgisayarcıyı hiç bilmiyorum vallahi ama Google da dükkan yorumlarına baktım herkes memnun kalmış puanları yüksek verilmiş dükkanın
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam o kadar detaylı düşünme kafayı yersin valla :D ama önlem almaktan zarar gelmez. ürünlerinin seri numara fotoğraflarını çek en garantisi bu olur.
Hocam bide şu parça ne işe yarıyor bu bilgisayar için önemli bir parça mı ?

Hocam zaten yarın yanına gideceğim yanımda toplayacak bilgisayarcıyı hiç bilmiyorum vallahi ama Google da dükkan yorumlarına baktım herkes memnun kalmış puanları yüksek verilmiş dükkanın

Kasadan düştü de bu kasa ben montaj yaparken

Ekler

• IMG_20240718_212023.jpg
    IMG_20240718_212023.jpg
    3.2 MB · Hit: 19
Son düzenleme:

Ysuflix

80+ Gold

Montaj yapamamışsın hocam bu kritik bi parça soğutucuyu takamazsın bu olmadan. Kötülemek için söylemiyorum yanlış anlama hocam ama işi bilmeyen böyle işlere kalkışırsa parça bozmaya kadar gidebiliyor tecrübeyle sabit ://

Graft1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Bünyamin
Montaj yapamamışsın hocam bu kritik bi parça soğutucuyu takamazsın bu olmadan. Kötülemek için söylemiyorum yanlış anlama hocam ama işi bilmeyen böyle işlere kalkışırsa parça bozmaya kadar gidebiliyor tecrübeyle sabit ://
Hocam kule tipi soğutucuyu taktım ama bu parça olmadan ?

Hocam kule tipi soğutucuyu taktım ama bu parça olmadan ?
Fanı da çalışıyordu

Ysuflix

80+ Gold

Yüksek puan verilmişse endişeye kapılma gönlün rahat git.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,780
İsim
Selim
ya hocam devir eskisi gibi değil herkes az çok anlıyor ve kasalar camlı artık parça değişse belli oluyor işlemci falan değişmediği sürece. değiştirmez tabii ki bu kadar güvensiz olmayın.

hangi casper yetkili bayisi yapmış merak ettim. iyilik meleği falan değil sadece benim mesleğim de bu ve çamur atmak bu kadar kolay olmamalı. insanlar ev geçindiriyor ekmek parası kazanıyor herkese genelleme yapamazsın. üstüme alınmıyorum sadece meslektaşlarımın hakkını korumaya çalışıyorum (çalanlar veya mesleği kötüye kullananlar hariç) asıl sen kimsin de bana saçma sapan imalarda bulunabiliyorsun?
Kimse sana imalarda bulunmuyor bay melek 🗿 ikinci el pc tamirciligi ile alakalı binlerce donaldırılma olayı varken ve bir çok forum da bile madurlar seslerini duyurmaya çalışırken böyle bir gerçeği yok sayıp burada biz öyle bir şey yapmıyoruz diyip, ve bir şahsı dolandırılma ihtimalin var diye uyardık diye burada melekcilik oynayamazsin 🤷 kimse sana çalıyorsun diye bir şey söylemedi ortada bir gerçek var ve insanları uyarmakta en büyük hakkımız 👍 sana göre meslektasların melek binlerce mağdur kişi de yalancı 🗿🗿 hayatta başarılar dilerim bay melek 🗿

Graft1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Bünyamin
Kimse sana imalarda bulunmuyor bay melek 🗿 ikinci el pc tamirciligi ile alakalı binlerce donaldırılma olayı varken ve bir çok forum da bile madurlar seslerini duyurmaya çalışırken böyle bir gerçeği yok sayıp burada biz öyle bir şey yapmıyoruz diyip, ve bir şahsı dolandırılma ihtimalin var diye uyardık diye burada melekcilik oynayamazsin 🤷 kimse sana çalıyorsun diye bir şey söylemedi ortada bir gerçek var ve insanları uyarmakta en büyük hakkımız 👍 sana göre meslektasların melek binlerce mağdur kişi de yalancı 🗿🗿 hayatta başarılar dilerim bay melek 🗿
Hocam yarın bilgisayarın başında bekleyeceğim adam montaj yaparken

Ysuflix

80+ Gold
yav boş yapma biz olayı tatlıya bağladık :D ben gerçeği yok saymıyorum. öyle bir olay yaşayan varsa gelsin beraber linçleyelim hakkını aramasına yardımcı olalım. GENELLEME yaparak mesleğe ve işini iyi yapanlara da çamur atıyosun. onu yapma.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,780
İsim
Selim
yav boş yapma biz olayı tatlıya bağladık :D ben gerçeği yok saymıyorum. öyle bir olay yaşayan varsa gelsin beraber linçleyelim hakkını aramasına yardımcı olalım. GENELLEME yaparak mesleğe ve işini iyi yapanlara da çamur atıyosun. onu yapma.
Milleti kandırarak tatlıya bağlaman beni zerre alaka etmiyor 🤷 genelle yapmak değil sadece böyle bir sorun yaşayabilirsiniz diyorum ve uyarıyorum 👍 zoruna gitsede binlerce mağdur gerçeği değişmeyecek ve her bilgisayar konusunda insanları dikkatli olmaları yönünde uyaracagiz 👍🤷

Ysuflix

80+ Gold
Milleti kandırarak tatlıya bağlaman beni zerre alaka etmiyor 🤷 genelle yapmak değil sadece böyle bir sorun yaşayabilirsiniz diyorum ve uyarıyorum 👍 zoruna gitsede binlerce mağdur gerçeği değişmeyecek ve her bilgisayar konusunda insanları dikkatli olmaları yönünde uyaracagiz 👍🤷
nerde kandırdım söylesene ya. hasta mısın nesin hala zoruna gitsede diyosun mesajları okuyup yazarken beynini kullanmanı tavsiye ediyorum.

Ysuflix

80+ Gold
Anlayan anladı 🤷 hayatta başarılar bay melek
nerenle anladın bilmiyorum ama hem algını hem okumanı ve okurken anlamanı geliştirmeni tavsiye ederim. zira hayatta pek bir yere varabileceğini sanmıyorum. genelleme yaparak insanları kötülemenin bir tık üstüne çıkamazsın.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,780
İsim
Selim
nerenle anladın bilmiyorum ama hem algını hem okumanı ve okurken anlamanı geliştirmeni tavsiye ederim. zira hayatta pek bir yere varabileceğini sanmıyorum. genelleme yaparak insanları kötülemenin bir tık üstüne çıkamazsın.
Uyaracagiz insanları bay melek 👍 bilgisayarcilar tarafından dolandirilmasinlar diye hemde 🤷 GENELLEME olarak algılayan tek kişi sensin uyarmak kelimesini genelleme sanan biri bana anlama üzerine yorum yapamaz 🗿 UYARACAGIZ BİLGİSAYAR TAMİRCİLERİ TARAFİNDAN DOLANDİRİLMA İHTİMALLERİ OLDUKLARİ İÇİN 👍 ZORUNA GİTTİYSE DEMEK Kİ DOĞRUSUNU YAPIYORUZ 🤷

Top Bottom