Neler Yeni

Bilgisayarda ani kasma ve sesinde kasması(2-3sn)

Ursa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Ahmet Telli
Eğer sorun tpm stutterse düzelir düzelmezse başka bir sorun vardır

Sen tpm stutters deyince google da bakayım dedim şöyle bir çözümle karşılaştım, ek olarak bunu yapmama gerek var mı yoksa bu yaptığım son güncelleme o ayarıda içeriyor mu? https://www.technopat.net/sosyal/ko...-takilma-stuttering-sorunu-coezuemue.2061124/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen tpm stutterse deyince googledan baktım biraz şöyle bir çözüm buldum, bunuda yapmama gerek var mı yoksa son yaptığım güncelleme bu çözümüde içeriyor mu? https://www.technopat.net/sosyal/ko...-takilma-stuttering-sorunu-coezuemue.2061124/

R5 5600 ve B550M a pro kullanıyorum dediğin olay bende de oluyordu biosu son sürüme güncelleyince düzeldi
Ne zaman güncelledin?

Son düzenleme:

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah
Bios güncellemesi yeterli olması lazım ayar yapsan da yapmasan da farketmez istersen yap

• Beğen
Reaksiyonlar: Ursa

Ursa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Ahmet Telli
Bios güncellemesi yeterli olması lazım ayar yapsan da yapmasan da farketmez istersen yap
1671211166802.png

Bios açıklamasında 2. maddede bu sorunu çözdüklerini söylemişler. Umarım o ayarı yapmadan kendisi düzelir. Çok teşekkür ederim bu arada yardımın için :)

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Sen tpm stutters deyince google da bakayım dedim şöyle bir çözümle karşılaştım, ek olarak bunu yapmama gerek var mı yoksa bu yaptığım son güncelleme o ayarıda içeriyor mu? https://www.technopat.net/sosyal/ko...-takilma-stuttering-sorunu-coezuemue.2061124/

Sen tpm stutterse deyince googledan baktım biraz şöyle bir çözüm buldum, bunuda yapmama gerek var mı yoksa son yaptığım güncelleme bu çözümüde içeriyor mu? https://www.technopat.net/sosyal/ko...-takilma-stuttering-sorunu-coezuemue.2061124/

Ne zaman güncelledin?
8 gün olmuş normalde 2-3 günde bir dediğin takılma olurdu hala olmadı. Ek bi ayarda yapmadım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ursa

Aaahmt

80+ Silver
Hocam ben anakart için bir güncelleme yapmadım nereden yapabilirim acaba?

GIGABYTE B450M H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 VGA HDMI mATX Anakart
anakart modelim bu, oyunda ani kasmalar (gereğinden fazla) ani fps düşüşleri vs yaşıyorum. biosu nereden naısl yükleyebilirim acaba flash lazım mı?

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Son birkaç aydır yaşadığım bir sorun. Bilgisayarı kullanırken video izlerken olsun oyun oynarken olsun fark etmiyor, bir anda ekran sanki 5 fps ye düşüyor inanılmaz bir kasma oluyor ve eğer seste varsa video izliyorsam veya oyun oynuyorsam görüntüyle birlikte seste kasarak geliyor. Bu olay 2-3 saniye sürüyor sonra düzeliyor. Çok sık tekrar etmiyor ama gün içinde bilgisayarı örnek veriyorum 5 saat kullanmışsam 2 kere net oluyor. Sebebini bir türlü bulamadım. Bios güncel, ekran kartı driver güncel ve diğer tüm driverlar. Windows 10 kullanıyorum. Son güncellemeleri takip ederim yaparım.
bende de oluyor aynısı

Son birkaç aydır yaşadığım bir sorun. Bilgisayarı kullanırken video izlerken olsun oyun oynarken olsun fark etmiyor, bir anda ekran sanki 5 fps ye düşüyor inanılmaz bir kasma oluyor ve eğer seste varsa video izliyorsam veya oyun oynuyorsam görüntüyle birlikte seste kasarak geliyor. Bu olay 2-3 saniye sürüyor sonra düzeliyor. Çok sık tekrar etmiyor ama gün içinde bilgisayarı örnek veriyorum 5 saat kullanmışsam 2 kere net oluyor. Sebebini bir türlü bulamadım. Bios güncel, ekran kartı driver güncel ve diğer tüm driverlar. Windows 10 kullanıyorum. Son güncellemeleri takip ederim yaparım.
hocam bios güncellemeyi bilmiyorum nasıl yapılır ?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah
ASUS B450M DRAGON
Bios dosyası burada
şu videoya bakabilirsin

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Bios dosyası burada
şu videoya bakabilirsin
teşekkürler hocam sürümüm 3604müş güncellemem gerekiyor değil mi ?

Top Bottom