Neler Yeni

Bilgisayarda birileri konusuyor !!!

Hortyes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hüseyin YARDIMCI
Arkada hiç bir program acık değil ama birileri konusuyor discord sesi geliyor discorda hiç bir odada değilim kapatıyorum ona ragmen tanımadığım birileri oyun oynuyor konusuyor.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
Arkada hiç bir program acık değil ama birileri konusuyor discord sesi geliyor discorda hiç bir odada değilim kapatıyorum ona ragmen tanımadığım birileri oyun oynuyor konusuyor.

Windowsbileşenleri yazana tıklayıp görevi sonlandır de. Onun ana dosyasını bulup sil hocam.

milenix

80+ Gold
discordu seç görevi sonlandır de

Hortyes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hüseyin YARDIMCI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
windowsbileşenleri.exe diye bir hizmet yok onu sağ tıkla Dosta konumunu aç tıkla. onu tekrar sağ tıkla sonlandır.
açılan dosyada o programı sil

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
Ya onu yaparım ama sorun neden oldu hiç bir program acmadım sadece bdo ya girdim durduk yere neden oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

onu da yaptım kapalı
Windowsbileşenleri yazandan kaynaklı hocam. Sen herhangi bir linke falan mı tıkladın? Durup dururken olmaz çünkü.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar

Virüs kapmışsın, yüksek ihtimal RAT :D.

Biraz teknik bilgiyle kolayca IP'leri bulunabilir aslında.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,363
İsim
Lokman Doğan
Silemezsen , temiz bir format at

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
Ondan sonra format belleği oluştur sonra formatını at.
Windows 10 Yapılımı:
1) Öncelikle elinizde en az 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun.
2) (https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10) Bu siteden aracı şimdi indir yazana tıklayın.
3) Kurulum aracı indirdikten sonra çalıştırın ve size bir ekran gelicek. Kabul et yazana tıklayın. Sonra bir seçenek sunacak. Başka bir bilgisayar için yükleme medyasına tıklıyorsunuz. İlerle diyorsunuz ve sonra ISO dosyasını seçip indiriyorsunuz. Bu indirme işlemi bittikten sonra masaüstünde ya indirilenler klasöründe bu ISO'nuz görünecek.
4) Şimdi RUFUS adlı programı indiriyoruz. (https://rufus.ie/tr/)
5) RUFUS'u çalıştırıyoruz ve flash belleği takıyoruz. Önyükleme seçiminden indirmiş olduğunuz ISO'yu seçiyorsunuz. Sonra Disk Bölüm Düzenini GPT seçiyorsunuz, Hedef Sistem ise UEFI (CSM yok) diye görünecek. Diğer hiçbir şeye dokunmanıza gerek yok otomatik yapıyor bu ayarları sonra başlat diyorsunuz. Ondan sonra bir kaç tane daha seçenek çıkıyor 3 ya da 4 kutucuklu onları boş bırakın. Bu işlem yaklaşık 10-15 dakika sürmektedir. Sonra format flashınız hazır olacak.
Birde böyle video çekmiştim eğer anlaşılıyorsa bunu izleyerekten de yapabilirsin.

Windows 11 Yapılımı:
1) Öncelikle elinizde en az 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun.
2) (https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11) sayfayı alta kaydır, ISO yazan kısmından Windows 11'i seçip indir. Bu indirme işlemi bittikten sonra masaüstünde ya indirilenler klasöründe bu İSO'nuz görünecek.
3) Şimdi RUFUS adlı programı indiriyoruz. (https://rufus.ie/tr/)
4) RUFUS'u çalıştırıyoruz ve flash belleği takıyoruz. Önyükleme seçiminden indirmiş olduğunuz ISO'yu seçiyorsunuz. Sonra Disk Bölüm Düzenini GPT seçiyorsunuz, Hedef Sistem ise UEFI (CSM yok) diye görünecek. Diğer hiçbir şeye dokunmanıza gerek yok otomatik yapıyor bu ayarları sonra başlat diyorsunuz. Ondan sonra bir kaç tane daha seçenek çıkıyor 3 ya da 4 kutucuklu onları boş bırakın. Bu işlem yaklaşık 10-15 dakika sürmektedir. Sonra format flashınız hazır olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,045,717
Üyeler
165,878
Son üye
miracavci