Bilgisayarda ki takılmalar,donmalar.

Hocam yanlış hatırlıyor olabilirim, ama galiba dosya korumasıyla windowsun kendi sitesinden format atabiliyordunuz AMA tam emin değilim. Eğer harici bir diskiniz varsa işinize yarayan her şeyi oraya depolayabilirsiniz.
O zaman temiz kurulum yapmanın hiçbir anlamı kalmıyor :D Ancak bir flash belleğe veya buluta dosyaları yedekleyip tertemiz format atmak.

O zaman temiz kurulum yapmanın hiçbir anlamı kalmıyor :D Ancak bir flash belleğe veya buluta dosyaları yedekleyip tertemiz format atmak.
Evet internetim iyi zaten indirriim ama yinede herşeyi silmek koyuyor.
Neyse son duruma bakıp karar vereceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yanlış hatırlıyor olabilirim, ama galiba dosya korumasıyla windowsun kendi sitesinden format atabiliyordunuz AMA tam emin değilim. Eğer harici bir diskiniz varsa işinize yarayan her şeyi oraya depolayabilirsiniz.
w10 üzerinden sitesiz de atılıyor diye biliyorum hocam.
görmüştüm fabrika ayarlarına dönder diye seçenek vardı.

herşeyi silmek koyuyor.
Evet, doğru ancak zamanında ben de sistemi yeni topladığımda windowsu cracklemiştim. Daha sonrasında yaptığım hatanın farkına vardım. Sistem olması gerektiği gibi çalışmıyordu, hız farkları oluşuyordu, internette arattığım sonucun ilk 5 sırası hep reklam doluyordu. Sonrasında temiz format atıp her şeyi baştan kurdum. 1-2 saatimi alsa da temizlik için değer

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,311
Üyeler
189,429
Son üye
ismail124
Geri