bilgisayarda oyun oynarken ekran aniden kararıyor ama bilgisayar çalışmaya devam ediyor

Paxics

80+
Reaksiyon skoru
35
öncelikle herkese selamlar yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim. Bilgisayar parçalarım şunlar; amd ryzen 5 1600 12nm asus dual rx580 8 gb, 8gb xpg d10 ram birde asus b450 mk bir anakart var bu sistemle
belli oyunlarda sorunlar yaşıyorum örnek olarak phasmophobia bu yeni çıkan oyuna ilk zamanlarda girdigimde bir süre oynadıktan sonra ekran bi anda gidiyor arkadaşlarımın discordtaki sesini bi 15 saniye kadar duymaya devam ediyorum sonra onlarında sesi gidiyor ama bilgisayar çalışıyor şöyle bir sorun var oyunu oynadıgım süre boyunca 55 dereceyi geçmeyen ekran kartı bi anda uçak motoru gibi ses çıkarmaya başlıyor fanlarından eskiden en azından oyuna girebiliyordum artık phasmophobiaya giriş ekranında loading denen yere kadar geliyor daha hiç bir işlem yapmamışken ekran kararıyor ve sesler gidiyor ve ekran kartı dedigim gibi motor oluyor ve bunu son zamanlarda başka oyunlardada yaşıyor mesela rustda biraz oynadıktan sonra bunları yaşıyorum ve hatta minecraft gibi küçük çaplı bir oyunda bile biraz oynadıktan sonra oyunu alta alınca bu sorunu yaşıyorum
nedendir bu cidden hiçbirşey yapamamaya başladım
ne üstünden konu açacagımı bilmedigim için ekran kartı dedim bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,151
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri