Neler Yeni

Çözüldü✓ bilgisayarda Ssd takili ama boot device hatasi aliyorum

Erenzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Erennisn
Şöyle anlatiyom ssd de ve bilgisayarda hic bir sıkıntı yok ekstra hdd vardi cop oyunlari onda biriktiriyordum ama bozuldu o yuzden hdd yi cikartim sadece sdd ile bilgisayari acmaya calisiyorum fakat boot device hatasi veriyor windows kurulu sdd de hiç bir sıkıntı yok cozumu bulamadım bir tek

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
fb düşmanı
efi dosyası hdd de olabilir. ondan dolayıdır. temiz kurulum yap düzelir büyük ihtimalle

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
fb düşmanı
Onu aktarma sdd ye aktarma sansim var mi bu konuyla ilgili bilginiz var midir
aktarabilirsin. eski hdd yi takarak sistemin açılıp açılmadığına bak. eğer açılıyorsa bana sorarsan hdd çıkardıktan sonra temiz kurulum yap.

Erenzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Erennisn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aktarabilirsin. eski hdd yi takarak sistemin açılıp açılmadığına bak. eğer açılıyorsa bana sorarsan hdd çıkardıktan sonra temiz kurulum yap.
Hdd takinca bilgisayar qciliyor hdd de calisiyor sadece garip garip sesler cikariyor ve kendi kendine cikiyor o yuzden cikarma karari aldim aktarmayi arastirip deniuecegim tesekkur ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
fb düşmanı
Hdd takinca bilgisayar qciliyor hdd de calisiyor sadece garip garip sesler cikariyor ve kendi kendine cikiyor o yuzden cikarma karari aldim aktarmayi arastirip deniuecegim tesekkur ederim
windows ssd deyse, efi dosyası hdd'de demektir.

ruaF1912

80+ Bronze
Bios üzerinde 1.boot cihazı HDD de kalmış sanırım, ssd yi seçip tekrar deneyin

Erenzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Erennisn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
temiz kurulum yap demiştin format atarken hdd yi çıkarıp mı atmam gerekiyor

Top Bottom