Bilgisayardan gelen koku

Kablolara dikkat et benim eski bilgisayarımda cahilliğimden OC ile herşeyi fullemiştim duman çıkıyordu bilgisayardan artık ondan sonra baya bi plastik yanık kokusu gelmişti

Yada belki toz kokusu fln seni rahatsız ediyordur.
Zaten yaz geldiği için içindekiler ısınıyor ister istemez koku yapar. Herkeste var yani

Bilgisayar bulunduğu ortama hava değişikligi yapıp girdiğimde. (1.hafta oluyor alalı) plastikimsi yanikimsi bi koku geliyor. Bunun nedeni nedir? Çözümü varsa yada normalse yada bir sorunsa bilgi verir misiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İtopyadan aldım. Hazır si
Çok ama çok ağır bir koku ise kablolara bakmanızı tavsiye ederim eğer normal derecedeyse sıkıntı yoktur.

Çok ama çok ağır bir koku ise kablolara bakmanızı tavsiye ederim eğer normal derecedeyse sıkıntı yoktur.
Ağır değil ya. Mesela bi odada durursun kokuyu unutursun ya alisirsin. Ama cikip gezip geri geldiğinde fark edilir bi havasu vardir odanin o şekilde bi koku yani

Yada belki toz kokusu fln seni rahatsız ediyordur.
Zaten yaz geldiği için içindekiler ısınıyor ister istemez koku yapar. Herkeste var yani
Ağır değil ya. Mesela bi odada durursun kokuyu unutursun ya alisirsin. Ama cikip gezip geri geldiğinde fark edilir bi havasu vardir odanin o şekilde bi koku yani

Kablolara dikkat et benim eski bilgisayarımda cahilliğimden OC ile herşeyi fullemiştim duman çıkıyordu bilgisayardan artık ondan sonra baya bi plastik yanık kokusu gelmişti

Normal değil, teknik bilginiz varsa kontrol etmenizi öneririm.

Süpürge'mi bu kokacak :D

Süpürge'mi bu kokacak :D
Ama rahat 7 8 saat çalıştı. Ekran kartı kullanarak kullanmayarak bide sabaha kadar indirmede bırakmıştım ondan olma ihtimali var mı

Geri