Neler Yeni

Yardım Bilgisayarı ikinci harici diskten açıyor

DreamZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat Erkoç
Benim PC de bir tane SSD var ve Windows SSD de kurulu. Bilgisayar hard disk taktım ama onu birincil disk algılayıp bilgisayarı o disk uzerinden açmaya çalışıyor ama onda Windows kurulu değil bios dan değiştirmeye çalıştım ama bulamadım nasıl bir şey yapabilirim (anakartım Asus)

Shaw4543

80+
sistem açılırken boot menüsüne gir f8 ile ordan ssd seç,veya bıostan ayarlar şu an tam hatırlamıyorum,ama bu yöntem bir dahaki açıldığında yine harddiskten açar,

DreamZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat Erkoç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistem açılırken boot menüsüne gir f8 ile ordan ssd seç,veya bıostan ayarlar şu an tam hatırlamıyorum,ama bu yöntem bir dahaki açıldığında yine harddiskten açar,
Evet orda ssd seçili ama yinede hard disk ile giriş yapıyor kalıcı olarak yapma yolu yokmu

Shaw4543

80+
Evet orda ssd seçili ama yinede hard disk ile giriş yapıyor kalıcı olarak yapma yolu yokmu
Bıos ta bulamadınmı?5 tane sekme var sırayla bak ,bölümün adı Boot Optiondur ,sırayla sekmelere ak,mesela power management,Peripherlas gibi.

DreamZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat Erkoç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bıos ta bulamadınmı?5 tane sekme var sırayla bak ,bölümün adı Boot Optiondur ,sırayla sekmelere ak,mesela power management,Peripherlas gibi.
Bende Boot menüsünde sadece SSD gozukuyor hard diski görmüyor diğer sata girişleri bolumumde ise SSD gozukmuyor değişik bir şey var

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,644
İsim
Hakanbey
Bende Boot menüsünde sadece SSD gozukuyor hard diski görmüyor diğer sata girişleri bolumumde ise SSD gozukmuyor değişik bir şey var
fotoğraf ile paylaşırsan daha sağlıklı cevap verebiliriz.

Top Bottom